Mozaik
OBJAVILI NOVI SINGL

“Vladar svemira”: Iločki reper
Dante u duetu s Mariom Huljevim
Objavljeno 18. listopada, 2017.

Iločki reper sa zagrebačkom adresom, Dante, predstavlja novi singl "Vladar svemira". U ovoj odličnoj pjesmi pridružio mu se Mario Huljev, Porinom nagrađeni pjevač jedinstvene boje glasa.

Osim odličnog vokalnog spoja snimljen je i videospot koji prenosi jednaku sinergiju ova dva, naoko različita izvođača. Za videospot zaslužan je Matijas Knežević “Knez”, dok se za izgled izvođača pobrinuo studio Fensi Šmensi. Tekst za pjesmu potpisuje Vladimir Meštrović Dante, glazbu Silvio Pasarić, dok je za produkciju bio odgovoran Mark Silver.

- Jesen je stigla i ova pjesma kao da želi spriječiti pojavu jesensko-zimske depresije, pa tekstualno pokušava dočarati pojedincu njegovu vlastitu veličinu i snagu. Ovo je prije svega motivirajuća world sound pjesma - pjesmu je opisao Dante “Vladar svemira” bit će jedna od pjesama koja će biti objavljena na albumu “Kruha i igara”. Pjesmu možete poslušati i na Deezeru.

Inače, Vladimir Meštrović Dante je već niz godina prisutan na hrvatskoj hip-hop sceni te se pojavljuje na raznim hip-hop koncertima i kompilacijskim izdanjima, a na svom albumu svojevremeno ga je ugostila i Lana Klingor na pjesmi “Riječ ili dvje“. Na njegovom debitantskom albumu “Kruha i igara”, koji je u završnoj fazi snimanja, pojaviti će se kao gost i bezvremenski General Woo iz poznatog dvojca Tram 11. Album će zajedničkim snagama objaviti Sipa Music i Menart.T.K.

To će biti jedna od pjesama koja će biti objavljena na Danteovom debitantskom albumu “Kruha i igara”

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike