Osijek
DIGITALNA KARIJERA U SRIJEDU NA EKONOMSKOM FAKULTETU

Profesionalni zaokreti “digitalaca”
Objavljeno 17. listopada, 2017.

Digitalna karijera rođena je u Osijeku 2015. godine te se u srijedu (18. listopada) ponovno vraća na Ekonomski fakultet Osijek, u dvoranu 1, gdje će se od 17 do 20 sati govoriti o profesionalnim zaokretima lokalnih digitalaca.

Više od 200 studenata imat će prilike čuti o razvoju digitalnog poslovnog puta Tomislava Bilića, osnivača i direktora Inchooa, tvrtke specijalizirane za eCommerce rješenja, koja je i dobitnik Zlatne kune za najbolju malu tvrtku u Osječko-baranjskoj županiji. Svoju digitalnu priču i savjete podijelit će i Anja Uzelac, stručnjakinja za komunikacije u Bonbonu, te Bela Ikotić, tajnik udruge Osijek Software City.

Program će uključivati i raspravu pod nazivom “Konkretno, što ti treba za digitalnu karijeru?”, gdje će se na opušten način govoriti o digitalnim vještinama i alatima koji su mladima nužni da naprave svoj digitalni zaokret.

Panel će činiti predstavnici digitalnih poslodavaca, među njima Ivan Brozović, account director u digitalnoj agenciji Degordian te Davor Banović, release manager u osječkom Shoutemu. A.A.

Program će uključivati i raspravu pod nazivom “Konkretno, što ti treba za digitalnu karijeru?”

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike