Sport
ZAMALO JUNACI

Malenica: Mi smo ti koji smo izgubili dva boda
Objavljeno 15. listopada, 2017.

Malo je nedostajalo da Osijek odnese sva tri boda s Maksimira, što bi bilo drugi put u nešto više od godinu dana. Primili su “bijelo-plavi” pogodak u sudačkoj nadoknadi. I to je razlog njihove tuge, premda je bod protiv lidera, i to na njegovu terenu, dobar učinak.

- Mi smo ti koji smo izgubili dva boda, jer smo primili izjednačujući pogodak u posljednjim sekundama. Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo zrelije prilike nego Dinamo, ali nam je nedostajalo samo nešto više mirnoće u relizaciji kako bismo pitanje pobjednika riješili na vrijeme. Primili smo naivan pogodak, ne znam kako bih ga drukčije objasnio. Ne znam je li bio prije toga korner za nas, ali loše smo reagirali. Nismo se dobro postavili, čak mislim da je Dinamo imao više igrača nego mi u kaznenom prostoru - pričao je Marko Malenica, koji je mogao biti junak susreta. U 55. minuti obranio je udarac Soudaniju s bijele točke.

- Bio je to loše izveden kazneni udarac, ali još gori bio je Hodžićev promašaj nakon što sam ga obranio. U toj situaciji imali smo stvarno dosta sreće - kazao je vratar Osijeka.

Zamalo je junak bio i Eros Grezda, koji je bio strijelac za Osijek.

- Apsolutno smo zaslužili tri boda, ali suđenje je bilo nikakvo. I na kraju smo primili taj gol u posljednjim minutama. Mogli smo bolje reagirati, no prije toga je bio korner koji sudac nije svirao. Svi smo vidjeli da nije bio kazneni udarac, a nakon toga pet-šest situacija nije svirao na našu stranu - otvoren je Grezda.

I Mile Škorić progovorio je o nekim sudačkim procjenama. Posebno kod poništenog Ademijeva pogotka.

- Ja sigurno nisam dirao loptu, nego Doumbia, ali pogledat ću i ja televizijsku snimku. Mi svakako možemo žaliti. U drugom su nas stisnuli, previše smo se uvukli u krilo vrataru i zato smo primili pogodak. Šteta, jer bismo s pobjedom bili na dva boda do Rijeke, a Dinamo bi nam bježao samo šest. Ipak, ima još dosta do kraja - rekao je Škorić. D. Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike