Učionica
U ORAHOVICI SVEČANO OTVORENA NOVA ZGRADA OSJEČKOG FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Nakon preddiplomskog u Orahovici i diplomski studij fizioterapije
Objavljeno 15. listopada, 2017.

Dana 28. rujna 2017. u Orahovici je svečano otvorena zgrada Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a nakon preddiplomskog otvoren je i dislocirani diplomski studij fizioterapije.

Svečanom otvorenju bili su, između ostalih, nazočni prof. dr. sc. Aleksandar Včev, dekan Fakulteta, gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, dekani nekoliko fakulteta iz Osijeka te Vojo Lukić, dekan Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici iz Virovitice. Gradonačelnica Ana-Marija Petin naglasila je kako će Grad Orahovica učiniti sve kako bi studentima osigurao što bolje uvjete za studentsku prehranu, sportske objekte i terene, sveučilišnu knjižnicu te na kraju sagraditi i studentski dom, jer uz današnjih 90, već iduće godine u gradu će živjeti 150 studenata. Zadovoljstvo otvaranjem zgrade izrekao je i dekan prof. dr. sc. Aleksandar Včev koji je zahvalio svima zaslužnima za ovaj događaj. "Jedan je to od dislociranih studija Fakuteta za dentalnu medicinu i zdravstvo, uz studij sestrinstva, dentalne higijene i dentalne medicine. Fizioterapija u Orahovici okupila je predavače Sveučilišta u Osijeku, bolnice u Našicama i Doma zdravlja Virovitičko- podravske županije", rekao je dekan Včev. Prije zajedničkog obilaska nove četiri predavaonice, kabineta, zbornice i referade, zgradu, nastavnike i studente blagoslovio je župnik orahovački velečasni Željko Strnak.

(G. J., Stjepan Filipović)

Možda ste propustili...

REDOVIT DOGAĐAJ U ORGANIZACIJI GRADSKE I SVEUČILIŠNE KNJIŽNICE OSIJEK

Predavanja, čitanje poezije i predstavljanje knjige u okviru Noći knjige 2018.

U OKVIRU CEEPUS SREDNJOEUROPSKOGA PROGRAMA RAZMJENE ZA SVEUČILIŠNE STUDIJE

Poljsko izaslanstvo posjetilo Poljoprivredni fakultet u Osijeku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREDSTAVLJEN PROJEKT „EDUKATIVNI I INFORMATIVNI TURISTIČKI CENTAR MLADIH STARA PEKARA S TRGOM VATROSLAVA LISINSKOG, TVRĐA“

Sveučilište u Osijeku osmislit će programske sadržaje za obnovljen objekt Stare pekare u Tvrđi

2

UKUPAN BROJ STUDENATA NA SASTAVNICAMA SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2017./2018.

Na Sveučilištu u Osijeku upisano je 16 539 studenata

3

MARINA ČOVIĆ, NOVA STUDENTSKA PRAVOBRANITELJICA:

Želim postići da se na svim osječkim sastavnicama ujednače prakse vezane uz zaštitu studentskih prava