Sport
MARIO CVITANOVIĆ:

Osijek nam je prvi u nizu derbija
Objavljeno 14. listopada, 2017.

Uoči utakmice s Osijekom potpis na ugovor s Dinamom do 2020. godine stavio je stoper Leonard Sigali. Izazvalo je to zadovoljstvo glavnog trenera “modrih” Marija Cvitanovića, koji će uoči današnjeg ogleda s bijelo-plavima konačno moći računati i na Arijana Ademija, kojem je nakon dvije godine istekla suspenzija. Može li stoga očekivati i minutažu?

- Izuzetno sam sretan i ponosan na Arijana, Bog sve vidi i Bog sve vrati, a to mu je lijepo vratio na utakmici za reprezentaciju Makedonije. Sretni smo svi skupa nakon okončanja ove pauze, ne suspenzije, nego pauze, jer vjerujem da nije bio kriv. Siguran sam da se treba nadati minutaži i pokazuje jako pozitivan i karakteran stav te i on sam jedva čeka istrčati na teren - rekao je trener Dinama, koji protekla dva tjedna zbog reprezentativnih obaveza imao vrlo malo igrača na raspolaganju.

- U četvrtak smo praktički odradili prvi zajednički trening nakon povratka reprezentativaca. Već smo radili pripremu za Osijek. Nalazimo se pred serijom derbija, to nas veseli, kao uostalom i navijače. Želimo pokazati i vidjeti gdje smo zapravo u odnosu na sve te druge ekipe. Svi smo spremni za nadolazeću utakmicu i da nastavimo tamo gdje smo stali. Nadam se da će atmosfera biti dobra, vidim da vlada popriličan interes za ovu utakmicu. Želim da pokažemo želju, entuzijazam i kvalitetu te da nastavimo pozitivan niz - rekao je trener Dinama. K.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike