Sport
MEMORIJAL MATIJA GREGIĆ

Stolnoteniski vikend na Zelenom polju
Objavljeno 14. listopada, 2017.

Brojni hrvatski stolnotenisači i stolnotenisačice ovoga se vikenda ponovno okupljaju u Osijeku te igraju u čast Matiji Gregiću, nezaboravnom učitelju “pingića”. U subotu i nedjelju u sportskoj dvorani Ugostiteljsko-turističke škole na Zelenom polju na rasporedu je 20. izdanje memorijala koji će, prema najavama organizatora iz STK-a Vodovod Osijek, biti jak kao nikad dosad. Dolazak je najavilo 260 stolnotenisača iz cijele Hrvatske, ali i iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Mađarske.

Na Memorijalu se od ove godine više ne natječu najmlađi kadeti i kadetkinje, ali će se zato nadmetati seniorke i seniori. I baš u toj seniorskoj konkurenciji očekuju se vrlo zanimljivi dvoboji.

Ugostiteljsko-turistička škola tijekom subote i nedjelje od prijepodnevnih sati do navečer bit će u znaku stolnog tenisa i turnira koji se igra kao sjećanje na pokojnog čika Matiju Gregića, velikog osječkog stolnoteniskog učitelja, čovjeka koji je čak 50 godina posvetio radu s djecom. Turnir u dvorani na Zelenom polju i u subotu i u nedjelju počinje u 10 sati. I. Li.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini