Regija
DJECA U PARKU NA TEKIJI

Jesenska svečanost uz pjesmu i modnu reviju
Objavljeno 13. listopada, 2017.

POŽEGA - Djeca vrtića Radost u parku na Tekiji obilježila su zajedno sa svojim tetama dolazak jeseni. U povodu toga priredili su pravu jesensku svečanost s pjesmama, plesom, ali i pravom modnom revijom sa jesenskim kreacijama.

Gospođa Jesen - teta Jelena punom košarom plodova najavila je dolazak ovog lijepog i bogatog godišnjeg doba i sve pozvala upPark i na izvor Tekija na druženje i igru. U tom živopisnom i predivnom okruženju punom jesenskih boja i mirisa djeca su proslavila dolazak jeseni kroz nekoliko sadržaja i aktivnosti. Svi su bili uređeni u stilu jeseni, jer su se vrijedne odgojiteljice posebno potrudile oko uređenja jesenskih kruna, šešira i odjeće.

Na terenu u Parku održana je i Modna revija jesenskih šešira, gdje smo mogli vidjeti mnogi lisnih, ali i gljivastih šešira, najupečatljiviji su bili oni crveni otrovne gljive muhare o kojima su sva djeca ispjevala i jednu posebnu pjesmu. Pjesme su pjevali uz pratnju nekoliko gitara, zajedno odgojiteljice i djeca.

Nakon scenskog i pjevačkog nastupa uslijedile su igre i natjecanja u nekoliko disciplina, skakanje u vrećama, nošenje kestena u žlici...

- Dječji smijeh i radost u srcu te prijateljsko druženje najljepši je početak jesenskog doba, a sva djeca to najbolje prihvaćaju - istakla je ravnateljica vrtića Marija Kakuk. Nakon igara djeca su se počastila kestenima i jesenskim voćem.AGM Kruna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike