Sport
BELIŠĆE

Još čekaju prvu sezonsku pobjedu
Objavljeno 13. listopada, 2017.

Nakon osam odigranih kola Treće HNL “istok” nogometaši Belišća osvojili su samo jedan bod i nalaze se na posljednjem mjestu. Teško da se itko živ mogao sjetiti kada su rezultati bili ovako slabi, premda smo i sami prognozirali kako bi “crveni” mogli biti kandidati za ispadanje, što je izazvalo dosta negodovanja u gradu zbog takvih crnih slutnji. Što se u zadnje vrijeme dogodilo kako bi se izvuklo iz ponora? Došli su novi predsjednik, direktor i trener. Za kvalitetne igrače pričekat će se zimski prijelazni rok. Od trenutačnog kadra samo Ivan Jakovljević i Jurica Pranjić imaju i znanje i iskustvo igranja na višoj razini od trenutačne belišćanske.

U subotu na gradski stadion dolazi Bjelovar. To je još jedna kvalifikacijska utakmica u kojoj se priželjkuje prva pobjeda koja bi sigurno pokrenula nešto pozitivno.

- Dolazi nam protivnik koji je dobro startao u prvenstvu. Naš najveći problem je realizacija, nemamo pravog gol-igrača, a u nekim utakmicama nam je i sreća okrenula leđa. Iako je teško, svi želimo zaboraviti dosadašnje poraze i uz pomoć navijača doći do prve jesenske pobjede. Neće biti lako, ali kad je najteže i mi trebamo biti najbolji - rekao je iskusni stoper Jurica Pranjić. Z. Kaptalan

Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike