Tehno
POWERPLAY I LIGHTSPEED

Logitech G: Tehnologije za bežični gaming vrhunskih performansi
Objavljeno 13. listopada, 2017.

Nakon više od četiri godine istraživanja i razvoja, Logitech je predstavio nove tehnologije koje san o bežičnom gamingu visokih performansi pretvaraju u stvarnost. Logitech G POWERPLAY prvi je svjetski bežični sustav punjenja gamerskih miševa koji osigurava kontinuirano punjenje za vrijeme igre i dok odmarate. Druga inovacija odnosi se na Logitech G LIGHTSPEED tehnologiju, odnosno optimizaciju sustava koji se temelji na desetljećima bežičnog iskustva koje osigurava nenadmašnu povezivost. Kompatibilan s POWERPLAY bežičnim sustavom punjenja, Logitech G predstavio je i dva nova gaming miša, novi Logitech G903 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse i Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse.

- Desetljećima smo pioniri u razvoju bežičnog gaminga, a naše nove POWERPLAY i LIGHTSPEED bežične tehnologije ostale su predane bežičnoj superiornosti. Pomoću POWERPLAY-a i LIGHTSPEED-a te s novim G903 i G703 miševima, dobivate nenadmašnu preciznost i beskonačno bežično igranje, što gamerima pruža neusporedivo iskustvo - rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer tvrtke Logitech G.

Provjerena od gaming entuzijasta i esport profesionalaca diljem svijeta, LIGHTSPEED bežična tehnologija čini razliku između pobjednika i gubitnika. Uz brzinu odaziva od jedne milisekunde i LIGHTSPEED donosi natjecateljsku brzinu konkurentniju od mnogih žičanih gaming miševa. Desetljeće iskustva bežičnog inženjerstva omogućile su LIGHTSPEEDU snagu bežičnog signala do 16x (12 dB) veću od konkurencije. LIGHTSPEED automatski izbjegava problematične smetnje, osiguravajući nesmetanu i dosljednu izvedbu. LIGHTSPEED podržava POWERPLAY bežični sustav punjenja te G903 i G703 gaming miševe. Dakle, ti uređaji mogu se upariti izravno s POWERPLAY integriranim LIGHTSPEED bežičnim prijamnikom za optimalnu jačinu signala i praktično punjenje te prijenos podataka putem jednog USB kabela. POWERPLAY postavlja novi standard bežičnog punjenja. Odstupa od postojećih standarda koji zahtijevaju da naprava koja se puni miruje na određenom mjestu tijekom punjenja. POWERPLAY je dizajniran kako bi se postiglo neprekidno punjenje preko površine miša - čak i za vrijeme igre. Bežični sustav punjenja koristi revolucionarnu primjenu elektromagnetske rezonance koja stvara energetsko polje iznad površine POWERPLAY-a na površini od 275 x 320 mm kako bi isporučio bežičnu energiju bez ometanja preciznog praćenja i prijenosa podataka kod gaming miševa visokih performansi.

POWERPLAY energetsko polje pretvoreno u strujni krug putem POWERCORE modula, koji se magnetski povezuje s kompatibilnim bežičnim igraćim miševima Logitech G903 i G703. Dodatna kompatibilnost s POWERPLAY bežičnim sustavom punjenja omogućava neograničeno punjenje, nesmetanu igru i neusporedivu izvedbu. Bežični sistem punjenja POWERPLAY dostupan je maloprodaji od rujna prema preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999,00 kn. Logitech G903 i G703 LIGHTSPEED bežični gaming miševi dostupni su u maloprodaji prema preporučenim malprodajnim cijenama od 1399,00 kn i 925,00 kn. M.Režić

Značajke G903 I G703

l PRECIZNI SENZOR: Logitech G903 i G703 miševi opremljeni su optičkim senzorom PMW3366 koji esport entuzijasti smatraju najboljim gaming senzorom na tržištu.

l NAPREDNI MEHANIZAM ZA ZATEZANJE: Logitech G unaprijedio je dizajn i povećao izdržljivost tipke do 2.5 puta, odnosno do 50 milijuna klikova.

l VRHUNSKA UDOBNOST: Logitech G903 ima prilagodljive tipke i simetričan dizajn, odnosno prilagođen je dešnjacima i ljevacima te podržava razne stilove upotrebe. Logitech G703 ima lagano, ergonomski dizajnirano tijelo koje prati anatomiju ruke.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike