Ekonomija
www.dankarijera.com

Počeo je Virtualni sajam karijera i znanja: Predstavlja se više od 70 izlagača
Objavljeno 12. listopada, 2017.

Noćas je na www.dankarijera.com počeo najveći regionalni online sajam poslova: osmi Virtualni sajam karijera i znanja. Od 11. do 18. listopada na sajmu se predstavlja 70 izlagača: tvrtki i edukativnih ustanova iz Hrvatske, ali i regije. Sajam organizira najveći hrvatski portal za zapošljavanje MojPosao u suradnji s regionalnim partnerima Infostud i Posao.ba.

Novosti ovogodišnjeg sajma


Tijekom osam dana trajanja sajma posjetitelji u potrazi za poslom mogu 'prošetati' kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, a nova znanja mogu pronaći u kapsuli Edukativnih ustanova.
U sklopu Sajma, od 11. do 16. listopada, održava se i prvi Virtualni hackathon. Pozivamo sve programere da sudjeluju u rješavanju zadataka, jer oni najbolji konkuriraju za vrijedne nagrade: Dron, Oculus Rift, 3D printer i mnoge druge. Proglašenje pobjednika održava se 18. listopada, na zadnji dan Sajma. 

Tvrtke izlagači

Regionalni izlagači na sajmu su: LIDL, Addiko Bank, Jadranka i Lafodia Sea Resort. Zlatni izlagači: Rimac Automobili, AD Plastik, Kaufland, Hrvatski Telekom, a srebrni izlagači: Cloudsense, PLIVA, Dubrovački Vrtovi Sunca, Tomsoft, Sport-Bet, Impol-TLM.
Neki od poslodavaca koji svoje kandidate traže diljem Slavonije su Fina, Zagrebačka banka, Sport-Bet, MORH pa svakako provjerite njihove ponude. Možete im se javiti i putem chata, a imate priliku dogovoriti i video razgovor.
Ako imate kakvih pitanja vezano za proces zapošljavanja unutar neke tvrtke, pratite webcast koji počinje 13. listopada u 10 sati. Webcast možete pratiti uživo putem You Tube kanala 'Virtualni dani karijera i znanja'.

Prošećite online sajmom i pronađite posao!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana