Sport
NK BSK (BIJELO BRDO)

U Pleternicu po rušenje tradicije
Objavljeno 12. listopada, 2017.

Bedem se za BSK ponovno pokazao iznimno neugodnim protivnikom. Ivankovčani su i prošle jeseni odnijeli bodove iz Bijelog Brda, što je bio i nedjeljni slučaj (2:3) koji je bio prvi takav sezonski za momčad Davora Rupnika. Gosti su pobjedonosni pogodak postigli u 90. minuti, a taj poraz BSK je stajao spuštanja na drugo mjesto.

- Ivankovčani su se otpočetka nametnuli te smo im teško parirali iako smo uspjeli doći u vodstvo. Zatim bivajući u posve podređenom položaju i plativši takav odnos rezultatskim preokretom koji je, s obzirom na zbivanja na travnjaku, mogao na odmoru biti i negativniji od 1:2. Vratili smo se u zadnjoj četvrtini utakmice, ali i otvorili prostor gostujućim igračima nakon čega smo im mogli čestitati na zasluženom uspjehu - elaborirao je pomoćni trener Denis Krstanović prvi poraz bjelobrdske momčadi.

Predstoji im gostovanje kod Slavije koju nikad nisu pobijedili u Pleternici, kamo će otputovati bez stožernih igrača Majtanića i Šimičića.

- Okolnosti govore da ćemo teško srušiti tradiciju nepobjeđivanja u Pleternici posebice jer je Slavija u silnom zaletu, a mi dolazimo poslije domaćeg poraza. Liga je, međutim, izjednačena tako da su u gotovo svim ogledima moguće sve rezultatske opcije, a mi se nadamo i vjerujemo da u subotu nećemo doživjeti poraz. Uobičajeno ćemo igrom pokušati doći do kompletnog plijena iako smo svjesni težine zadaće - zaključio je najbliži Rupnikov suradnik. D.Lekšan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana