Sport
NK ČEPIN POTVRDIO VISOKI SEZONSKI LET

Protiv Đakovčana oploditi dobar gostujući ulov
Objavljeno 12. listopada, 2017.

Nije (više) slučajnost! I nakon osme etape čepinski novak u konkurenciji drži mjesto pri istočnom trećeligaškom vrhu, nakon što je ljetos ostao bez pregršt iskusnijih igrača, a trener Igor Toth morao je slagati novu, mladu momčad u jačem natjecateljskom okruženju. Čepin je dosad u četiri navrata pobijedio te po dva puta izgubio i igrao neriješeno, što mu je donijelo plasman na treće mjesto. Ždrijeb je odredio uzastopna gostovanja kod relevantnih momčadi, od kojih druga Osijeka nije uspjela svladati Čepinčane (0:0), koji su sedam dana poslije iz Slavonskog Broda, s igrališta pokraj Save, donijeli kompletan plijen pobijedivši Marsoniju (2:1).

- Nakon nekoliko uvodnih rundi spoznali smo da se možemo nositi s trećeligaškom konkurencijom iako je uoči početka prvenstva bilo dosta skepse. Momčad se dizala iz utakmice u utakmicu te posljednje dvije odigrala vrlo pristojno, nakon kojih su stigla četiri golema boda. Nakon remija s Osječanima u Slavonskom Brodu smo bili iznimno konkretni realiziravši više svojih prilika od Marsonije, pa je stoga pobjeda bila zaslužena. Mladići su bili nagrađeni za hrabrost organizirano se suprotstavivši favoriziranom protivniku, tako da su zadovoljstvo i samopouzdanje sada na vrlo visokoj razini - pričao nam je sportski direktor Ivica Beraković, potom razmišljajući o sljedećem izazovu.

Bit će domaći jer pokraj Uljare dolaze Đakovčani s kojima će susret biti dijametralno suprotan od prethodna dva.

- Za razliku od Osječana i Brođana, očekujemo zatvoreniju varijantu Đakovčana, tako da će trebati strpljena za pogodak i nove bodove. Bit ćemo jači nego u prošloj rundi jer nam se vraćaju Krstanović i Damjanović, a izostat će samo ozlijeđeni Goluža. Svi su, dakle, preduvjeti za oplođivanje posljednja dva gostujuća izdanja pri čemu očekujemo i znatnu potporu gledatelja, koje, vjerujem, mladići neće razočarati - najavio je vodeći klupski operativac nedjeljnu utakmicu 9. kola.D.Lekšan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana