Sport
TAEKWONDO KONDOR OPEN

Zlato i tri bronce u Podsusedu
Objavljeno 12. listopada, 2017.

U podsusedskoj dvorani Sutinska vrela održan je 12. Kondor Open i četvrti Kondor Kid Open. Na Kondor Openu natjecali su se mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori u borbama i formama, a na Kid Openu godišta od 2009. do 2012. Ukupno je nastupilo 387 natjecatelja u borbama, oko 70 natjecatelja u formama i 144 na Kid Openu iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Mađarske.

Nastupilo je i petero članova Taekwondo kluba Osijek: mlađi kadet Lovro Matrić (-36 kg), juniorka Ana Pešikan (-49 kg), junior Dominik Lovaković (-68 kg) te natjecateljice u formama Šima Vuletić (učenički pojasi) i Mia Tovernić (majstorski pojasi).

Lovro Matrić izgubio je u svojoj borbi zlatnim bodom nakon što je osnovni dio završio 12:12. Juniorka Ana Pešikan zaustavljena je u borbi za finale od reprezentativke BiH Ajne Makaš, koja je na kraju turnira bila prva u toj kategoriji, a Ani je pripala bronca. Sličnu sudbinu doživio je i junior Dominik Lovaković, koji je zaustavljen u borbi za finale od slovenskog reprezentativca Tilena Ajhmajera, koji je također na kraju turnira bio prvi, a Dominiku ostaje utjeha u brončanoj medalji. Treba napomenuti kako je i Ani i Dominiku ovo tek drugi turnir. Bronca je pripala i Šimi Vuletić u formama, a Mia Tovernić osvojila je zlatnu medalju u svojoj kategoriji u formama, pa je TKD klub Osijek na kraju osvojio zlato i tri bronce. K.Lacković

Možda ste propustili...

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

Najčitanije iz rubrike