Crna kronika
TRAGEDIJA KOD KUTINE

Majka ubila dvoje djece i sebe u autu?
Objavljeno 10. listopada, 2017.
I prije ovog zla obitelj je dosta propatila, jer se njihovom suprugu i ocu drugi put vratila zloćudna bolest. Majka je govorila kako više ne može ovakvo živjeti, kaže susjeda

KUTINA - Hrvatska je u šoku nakon tragedije koja se dogodila u šumi kod mjesta Husain, nedaleko od Kutine. U izgorjelom automobilu pronađena su u utorak karbonizirana tijela 29-godišnje majke i njeno dvoje malodobne djece u dobi od godinu i pol i pet godina. Za sve troje tragalo se od ponedjeljka, kada je majka nakon posla došla po djecu koja su bila kod djeda i bake, potvrdila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Siska Sanja Jagušt. Ona je nakon obavljenog očevida donijela odluku da se obavi obdukcija pronađenih mrtvih tijela.

Uz predstavnike Županijskog državnog odvjetništva, očevid na mjestu nesreće obavili su stručnjaci Centra za forenzična istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba.

Automobil s tri karbonizirana tijela u šumi, nekoliko stotina metara od glavne ceste, pronašli su šumari u utorak oko 9 sati i nakon prvotnog šoka, odmah o tome obavijestili kutinsku policiju. Neslužbeno se doznaje da je majka u ponedjeljak rano poslijepodne povezla svoje dvoje djece, djevojčicu od pet i dječaka od godinu i pol, i nije se vratila kući pa je policiji u večernjim satima istoga dana prijavljen njihov nestanak. O okolnostima njihova stradanja znat će se više nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

Susjedi 29-godišnjakinje u šoku su ispričali novinarima kako ne mogu pojmiti da se dogodila takva tragedija. “I prije ovog zla obitelj je dosta propatila, jer se njihovom suprugu i ocu drugi put vratila zloćudna bolest. Majka je govorila kako više ne može ovakvo živjeti, da je dovedena do ruba..., a nitko ju nije ozbiljno shvaćao”, u suzama je rekla susjeda 29-godišnjakinje.M.Bugarić/H

šok

MRTVA TIJELA PRONAŠLI SU ŠUMARI

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike