Regija
STRELJAČKI TURNIR ZA DAN MJESNOG ODBORA

Najbolji Antonio Mrva i SK Miholjac
Objavljeno 9. listopada, 2017.

GORNJI MIHOLJAC

Streljački klub Gornji Miholjac u povodu obilježavanja blagdana sv. Terezije Avilske i Dana Mjesnog odbora Gornji Miholjac i ove je godine organizirao streljački turnir u gađanju zračnom puškom. To je jedini streljački klub na slatinskom području pa okuplja i mlade i starije koji se žele okušati u tom sportu, i redovito organizira turnire u streljaštvu u svojim prostorijama u seoskom mjesnom domu za natjecatelje svih uzrasta i oba spola. Klub ima i Streljačku školu, koju jednako pohađaju dječaci i djevojčice.

Na nedjeljnom turniru najuspješnije kadetkinje bile su Anja Beneš sa 157 krugova, Gabrijela Gerenčir sa samo jednim krugom manje i Viktorija Kovačević sa 142 kruga. Poredak kadeta predvodi Antonio Kovačević sa 166 krugova, a slijede Dominik Kizivat sa 146 i Ivan Krpačić sa 121 krugom. Natjecali su se i Luka Krstić, koji je postigao 109 krugova, te Davor Kizivat, koji je pogodio 101 krug. Streljačku školu predstavljali su Ana Sejkora i Petar Krstić. Ana je pogodila 154, a Petar 125 krugova.

U kategoriji seniora prvo mjesto zauzeo je Antonio Mrva sa 174 kruga, drugi je bio Renato Kolinger sa 165 krugova, a treći Aron Gerenčir sa 152 kruga. U kategoriji branitelja Ilija Nikolić postigao je 129, a Željko Kolinger 120 krugova. Od dvojice veterana uspješniji bio je Stjepan Krahulec sa 173 kruga, dok je Ivan Gorenac pogodio 141 krug.

U ekipnom poretku prvi je Streljački klub “Miholjac” s ukupno 497 krugova, na drugo mjesto plasirala se Udruga HVIDR-a Slatina sa 443 kruga, a treća je Gradska organizacija UHDDR-a Slatina sa 437 krugova. Glavni sudac turnira bio je Josip Kovačić. P. Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike