Sport
CIBALIA

Zadrin memorijal test je za Hajduk
Objavljeno 7. listopada, 2017.

U stanci u prvenstvu ovoga vikenda nogometaši Cibalije nastupit će na sedmom “Memorijalu Blago Zadro" u Vukovaru. Bit će to Vinkovčanima četvrto izdanje na tom turniru, a danas će otvoriti memorijal protiv domaćina Vukovara 1991.

- U Vukovaru ću imati 22 igrača na raspolaganju i svi će igrati po jedno poluvrijeme u subotu i nedjelju. To će mi biti test na licu mjesta svih igrača koji su u konkurenciji za sastav protiv Hajduka - pričao je Mladen Bartolović, trener Cibalije.

Prošle godine na istom turniru u utakmici za treće mjesto Cibalia je svladala momčad Vukovara 1991 s 4:1, a tada je Vinkovčane vodio trener Stanko Mršić. Ove sezone Vukovarci su a dobro krenuli u prvenstvo i trenutno zauzimaju treće mjesto u Trećoj HNL “Istok”.

- Igramo protiv momčadi koju vodi Goran Meštrović, a koji jako dobro poznaje našu momčad. Bez obzira na to, očekujem da će moji igrači dobro odraditi utakmicu i naravno da očekujem plasman u finale.

Inače, stanku u prvenstvu Bartolović je iskoristio za odrađivanje miniciklusa priprema. U tom pogledu s momčadi je radio novi kondicijski trener Hrvoje Bradašić, koji se priključio nakon završetka Kineziološkog fakultata u Splitu. Jedno vrijeme radio je i u Hajdukovoj školi nogometa. A. Grgić

RASPORED “MEMORIJALA BLAGO ZADRO”

Subota: 13:30 - Vukovar 1991 - Cibalia (prvo polufinale); 15 sati: otvorenje turnira; 15,30 sati: Radnički (Vukovar) - Široki Brijeg (drugo polufinale); nedjelja:

13:30 - utakmica za treće mjesto, 15 sati: finale; podjela nagrada i zatvaranje turnira

Možda ste propustili...

ZAOSTALA UTAKMICA PRVE ŽNL

Slavonac (L) - Metalac 3:0 (1:0)

OČEKIVAN PORAZ RUKOMETAŠICA OSIJEKA NA STARTU PRVE HRL

Koprivničanke su ipak neki drugi svijet