Sport
MEMORIJAL ZLATKO IVIĆ-ČIVA

Završnica u tri dvorane
Objavljeno 7. listopada, 2017.

Prošlog mjeseca (16. rujna) u Valpovu je počeo program 5. Međunarodnog memorijalnog turnira Zlatko Ivić-Čiva u sjećanje na nekadašnjeg rukometaša tragično stradalog u Domovinskom ratu. Mjesto događanja je Valpovo, ali i cijela Valpovština, jer Memorijalu su domaćini i dvorane u Belišću i Petrijevcima.

Nakon Dječjeg dana u organizaciji RK Valpovka te prezentacije uličnog rukometa, održan je turnir za dječake 2004./2005. godište. Pobjednički naslov pripao je domaćinu nakon što je Valpovka u finalu nadigrala Bjelovar s 20:5. U susretu za treće mjesto Rudar je bio bolji od Siska 18:11. Potom je na rasporedu bio mini i super mini rukomet, a u Valpovu, Belišću i Petrijevcima igrale su selekcije 2006. godišta i mlađi. Memorijal se nastavlja 7. listopada kada u Valpovu turnir u mini i super mini rukometu igraju uzrasti 2007./2008. godišta, a u večernjem terminu od 20 sati je seniorska utakmica između rukometaša Valpovke i Broda.

Završnica Memorijala je dan kasnije, u nedjelju, 8. listopada, kada je na rasporedu “veliki rukomet”, turnir momčadi 2006./2007. godišta koji će se igrati u Belišću, Petrijevcima i, naravno, Valpovu. I. Li.

Možda ste propustili...