Sport
NK OSIJEK U MAĐARSKOJ

Joka i Peroš testiraju Osijek
Objavljeno 7. listopada, 2017.
Za Puskas akademiju od ovog ljeta igraju Josip Knežević i Antonio Perošević

Nogometaši Osijeka danas će svoj trodnevni boravak u Mađarskoj zaokružiti prijateljskom utakmicom protiv Puskas akademije. Susret se igra u 16 sati u Felcsutu, gdje su bijelo-plavi i odrađivali treninge ovih dana. Suradnja s mađarskim prvoligašem počela je još prije nego što su postali povezani vlasničkom strukturom, pa je i ova prvenstvena stanka iskorištena kako bi međusobno odmjerili snage, a pogotovo iskoristili vrhunske uvjete za treniranje.

Trener Zoran Zekić na Pancho Areni zamislio je pružiti svakom od svojih igrača po poluvrijeme. Na okupu ima većinu kadra, nema tek ozlijeđenog Borne Barišića te Erosa Grezde, koji je s reprezentacijom Albanije, a još je upitno hoće li minutažu dobiti i “roviti” Tomislav Šorša i Petar Bočkaj. Bit će ovo prilika i za ponovni susret s donedavnim bijelo-plavima Josipom Kneževićem i Antoniom Peroševićem, koji su ovog ljeta prešli u Puskas akademiju. Osječani će se nakon utakmice vratiti kući, nedjelju će imati slobodnu, a potom kreće priprema za subotnji derbi i gostovanje na Maksimiru kod Dinama.

U međuvremenu će osječki prvoligaš sudjelovati u humanitarnoj akciji, odigravanjem prijateljskog susreta u utorak protiv Metalca na igralištu SC Ante Gotovina. Povod je pomoć šesteročlanoj obitelji Kobijak iz Kneževa koja živi u vrlo teškim uvjetima te neadekvatnom stambenom prostoru. Utakmica će se odigrati u 15 sati, a NK Osijek će osim igranja susreta i izravno financijski pomoći obitelji Kobijak. Svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji kupnjom ulaznice mogu dati i svi ostali Osječani u utorak na Bikari.

Goran ROGULJIĆ
Promjena satnice u Zadru

Poznato je kako će Osijek 25. listopada u osmini finala Hrvatskog kupa gostovati u Stanovima kod Zadra, a sada je došlo do promjene satnice. Umjesto prvotno najavljenih 14 sati, bijelo-plavi će prolaz u sljedeće kolo protiv nekadašnjeg prvoligaša, a sada trećeligaša tražiti od 15.30 sati.

Osječki prvoligaš sudjelovati će u humanitarnoj akciji, odigravanjem prijateljskog susreta u utorak protiv Metalca

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike