Ekonomija
PEVEC TE ZOVE

Na više od 70 četvornih metara prezentacije Samopev robne marke – asortiman građevine, peći, kosilica, trimera….
Objavljeno 7. listopada, 2017.

Vezani članci

OKUPLJANJE GOSPODARSTVENIKA ŠIROKOSADRŽAJNOG PROGRAMA

Sajmovanje u Osijeku i dalje je s naglaskom na proizvodnju zdrave hrane

Pevec je tvrtka koja bilježi stalni rast te danas s više od 1600 zaposlenih posluje u 22 prodajna centra i 17 gradova diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za gradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.

Zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnim praćenjem trendova i potreba kupaca u ponudi je nekoliko desetaka tisuća raznih artikala, pa je kupcima dostupna ponuda proizvoda iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji.

S obzirom na to da je Osječki jesenski sajam tradicionalno mjesto okupljanja gospodarstvenika širokog sadržajnog programa s naglaskom na poljoprivredu (ratarstvo, poljoprivredna mehanizacija), pčelarstvo, prehranu, stanovanje, graditeljstvo, opremanje i autohtone proizvode regije, tvrtka Pevec poziva sve da posjete štand u paviljonu 2. Na više od 70 četvornih metara posjetitelje očekuje prezentacija građevinskog praškastog materijala, boja i lakova, peći i štednjaka, inoks i posuda za vino, kaca te kosilica i trimera. “Na izložbenom prostoru tvrtke Pevec svakako predlažemo da se zadržite uz prezentaciju proizvoda SAMOPEVA. Proizvodi SAMOPEV uz novi izgled ambalaže imaju i poboljšanu kvalitetu, a odlika proizvoda je upravo u odličnom odnosu cijene i kvalitete na zadovoljstvo svih kupaca. Samopev dizajn ambalaže osvojio je prestižnu svjetsku nagradu za dizajn A’ Design Award & Competition. Liniju Samopev čini asortiman iz programa građevine i boja pa se tu nalaze SAMOPEV proizvodi kao što su visokokvalitetna ljepila za pločice, gotovi suhi beton, mort za lijepljenje, boje za zidove i silikoni. Također možete pronaći veliki broj informacija i prezentiranih artikala za grijanje u asortimanu peći, štednjaka i grijalica, što je karakteristično za jesensku sezonu te sve akcijske novosti provjerite u novom Pevec katalogu s gotovo 800 artikala. Posjetite Pevec štand te sve potrebne informacije i pojašnjenja možete dobiti od Pevec tima veleprodaje koji će rado odgovoriti na sva pitanja”, naveli su iz Peveca.

Na našem izložbenom prostoru predlažemo da se zadržite uz prezentaciju proizvoda SAMOPEVA, poručili su iz Peveca

Možda ste propustili...

GOSPODARSKA NIŠA S VELIKIM POTENCIJALOM

Tržište privatnog zdravstva do 2028. bit će 1 mlrd. eura

DRVOPRERAĐIVAČIMA PRIHODI PALI U RASPONU OD 5 DO 55 POSTO

Zbog zaliha zatražili pomoć za održanje likvidnosti, ali i zadržavanje radnih mjesta

Najčitanije iz rubrike