Regija
GLAZBENO-SCENSKI SPEKTAKL

Sveti Hubert, plemstvo i lipicanci
u jahaonici Državne ergele
Objavljeno 4. listopada, 2017.

ĐAKOVO - Nakon velikog uspjeha Bala lipicanaca, Državna ergela Đakovo priređuje još jedan glazbeno-scenski spektakl, konjičko-lovačku svečanost pod nazivom “Sveti Hubert”.

- Jedinstveni glazbeno-scenski doživljaj kakav još niste imali priliku vidjeti u Hrvatskoj održat će se u subotu, 28. listopada, u 18 sati u jahaonici Državne ergele Đakovo. Vodimo vas na uzbudljivo putovanje u 19. stoljeće kroz priču o ljubavi prema prirodi i brizi za očuvanje divljači, priču o poštovanju prema lovini i strogom protokolu. Kroz spektakl oživljavamo prošlost i sjaj dvoraca i dvorskih ponosnih paradnih lipicanskih konja kakvima se dičilo visoko plemstvo, prikazujući ih upravo u lovu - poručuju iz đakovačke Ergele. Broj ulaznica je, kako navode, ograničen, a cijena im je 150 kuna.

- U cijenu ulaznice uključena je i lovačka večera. Rezervirajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj svečanosti te se vratite s nama u daleku povijest i proživimo zajedno mali dio toga vremena, kada je visoko plemstvo organiziralo ovakve svečanosti u hrvatskim dvorcima. Rezervacije obavite na broj telefona 031/822-535 ili na e-mail: svetihubert2017@gmail.com. - navode u Ergeli. M. Muškić

Možda ste propustili...

PROSLAVA PRVE GODINE RADA ZAKLADE NOVO SUTRA

Predstavljeni projekti koje podržava Zaklada

“OTPAD ODVOJI I NAGRADU OSVOJI”

Mali Gunjanci najbolji u Hrvatskoj

ŽIVI ZID SUMNJA U TRANSPARENTNOST NATJEČAJA U INKUBATORU

Direktorica PPID-a: Zaposlena osoba ima status branitelja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana