Dome slatki dome
SAJAM NAMJEŠTAJA M.O.W. 2017.

Nova kolekcija Prima Grupe
Objavljeno 5. listopada, 2017.

Prima Grupa, najveći hrvatski proizvođač namještaja, sudjelovala je na prestižnom međunarodnom sajmu namještaja M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu.

M.O.W. je jedan od najznačajnijih sajmova namještaja u Europi s 30-godišnjom tradicijom te se smatra važnom platformom za prezentaciju i promociju novih trendova i inovacija na području proizvodnje namještaja. U društvu više od 414 izlagača iz 35 zemalja, Prima Grupa je novom kolekcijom za 2018. ponovno oduševila brojne poslovne partnere, distributere i vlasnike najvećih trgovina namještajem, te je tako potvrdila svoj status relevantnog strateškog partnera i nastavila pozitivan izvozni trend na zahtjevno zapadnoeuropsko tržište.

Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pozornost u Primi posvećuje se odabiru najkvalitetnijih, prirodnih materijala i završnoj obradi drva. Bogata tradicija u novim, modernim formama prepoznaje se i iznimno cijeni na mnogim europskim tržištima od kojih su svakako najznačajnija ona u Njemačkoj i Austriji. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvojne i proizvodne procese te snažnom rastu izvoza, Primini proizvodi već dugi niz godina oplemenjuju domove diljem Europe. I ove godine, predstavljajući više od 85 noviteta, Prima se istaknula vještim kombiniranjem najkvalitetnijih prirodnih materijala (slavonski hrast i bukva) i različitih vrsta metala. Prateći trendove u odabiru boja i materijala, Prima u novoj kolekciji koristi sive i crne tonove, kao i prirodne, pastelne nijanse. Tkanine su nježne i ugodne, baršunaste teksture, a površine mat i supermat.

I ove godine, najviše pozornosti izazvala su inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja (sjedeće garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje). Krajnjem korisniku sada je omogućeno da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora, kombinirajući niz različitih modula koji jamče kvalitetan odmor, postojanost i vrhunsku udobnost.

Blagovaonski programi kolekcije 2018. obuhvaćaju niz novih modela stolaca i stolova od najkvalitetnijeg hrvatskog masivnog drva. Slavonska je hrastovina oduvijek simbol najboljeg iz prirode, a brojne mogućnosti oblikovanja rezultiraju stvaranjem unikatnog namještaja koji unosi posebnost u svaki ambijent.

“Nakon iznimno uspješnog predstavljanja na ovogodišnjem M.O.W.-u planiramo daljnji rast izvoza na zapadnoeuropskom tržištu, što će omogućiti daljnje ulaganje u razvoj proizvodnih kapaciteta i nova zapošljavanja”, istaknuo je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima Grupe. J.Kn.

Nova kolekcija koristi sive i crne tonove, kao i prirodne, pastelne nijanse

Možda ste propustili...

PRAVILA POSLOVNOG DARIVANJA

Obavezno priložite čestitku

MALE IDEJE ZA NAJLJEPŠE DANE

Darove ukrašavamo ljubavlju!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BLAGDANSKO UKRAŠAVANJE

Pretvorite dom u posebno mjesto ugode i obilja

2

MALE IDEJE ZA NAJLJEPŠE DANE

Darove ukrašavamo ljubavlju!

3

PRAVILA POSLOVNOG DARIVANJA

Obavezno priložite čestitku