Osijek
TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA U ČEPINU

Radionice “Pozitivne note” i “Ples za mame”
Objavljeno 4. listopada, 2017.

Centar za djecu i mlade udruge Pozitivni i sretni Čepin već treći put sudjeluje u nacionaloj kampanji Tjedan cjeloživotnog učenja.

Marijan Jovičić, predsjednik Udruge, kaže kako se uključuju u kampanju kao organizacija koja promiče stjecanje novih znanja i vještina za sve generacije.

- Centar za djecu i mlade će ponuditi dvije radionice u sklopu Tjedna. Tako ćemo u četvrtak 5. listopada s početkom u 18 sati organizirati radionicu “Pozitivne note!”. To je radionica kroz koju će se zainteresirani provesti kroz svijet glazbe, kroz povijest, teoriju i muziciranje te održati kviz s nagradama. Svi su pozvani - ističe Marijan Jovičić.

Predsjednik te čepinske udruge najavljuje kako će se pak u petak, 6. listopada, s početkom u 18 sati, održati radionica “Ples za mame!”, koja će provesti mame i djecu kroz plesnu koreografiju te dati roditeljima uvid u benefite plesa, glazbe i druženja uz glazbu. Sve aktivnosti su besplatne i svi se mogu doći zabaviti i družiti u Centar u Čepinu, Kralja Zvonimira 89a. D.P.

Možda ste propustili...

ŽUPANIJA USKORO RASPISUJE NATJEČAJ ZA STIPENDIJE

Stipendira se i STEM i slabiji imovinski status

TZV: OSVJEŽIVAČI ZRAKA SVE OPASNIJI

Dječak (11): Ne znam ni tko sam, ni gdje se nalazim

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAVJETI UZ PROMJENU VREMENA

Mjerite tlak, uzimajte lijekove i živite zdravo

2

PROJEKT GČ NOVI GRAD, DOMA ZDRAVLJA I ŽUPANIJE

Sjenjak dobiva liječničku ambulantu

3

PONOVNO O PROBLEMU PIJESKA

Zbog zatrpanih riječnih korita trpi gospodarstvo

oglas