Osijek
DRUŠTVO NAŠA DJECA

Crtali, igrali se i uživali u druženju na otvorenom
Objavljeno 3. listopada, 2017.

Društvo Naša djeca grada Osijeka tradicionalno početkom listopada organizira razne aktivnosti za djecu i s djecom u povodu Dječjeg tjedna. Moto je tih aktivnosti “Ljubav djeci prije svega”.

- Svake godine Dječji tjedan započinjemo pozivom predškolacima i djeci nižih razreda osnovnih škola da zajedno crtaju poruke odraslima u Vrtu Jagode Truhelke. Imali smo sreće jer danas je divan sunčan dan koji je izmamio na otvoreno stotinjak mališana. Zajedno su crtali, igrali se i uživali u druženju. Jedna me teta iz vrtića pitala koji je cilj ovih okupljanja. Rekla sam joj da djeca na takav način proslavljaju djetinjstvo, uživaju u igri, zajedništvu i kvalitetno provode vrijeme na svježem zraku, u lijepom okruženju Vrta Jagode Truhelke - kaže predsjednica DND-a grada Osijeka, Ela Vilupek.

Inače, ovih će se dana u nižim razredima OŠ Ivana Filipovića održati radionice vezane uz trening socijalnih vještina na temu prijateljstva i kako reći “oprosti mi” te u petak u osmim razrednim odjelima OŠ “Tin Ujević” radionica o temi predrasuda. Plesna će skupina Shine u srijedu posjetiti djecu na Pedijatriji i s njima zaplesati uz glazbu. Klub izviđača Javor u srijedu će se na Trgu bana Jelačića poigrati s djecom.

U tijeku ovog tjedna dječji gradski vijećnici u svojim će školama na satu razrednog odjela imati Dane igara i radionice o temi zahvalnosti. U subotu će se Dječje gradsko vijeće s dječjom gradonačelnicom biciklima provozati od pješačkog mosta biciklističkom stazom do Podravlja. A. Andrejek

Možda ste propustili...

SUH TRAŽI POVRAT ISPLATE MIROVINA POŠTOM

Branka: Sada idem u banku, a što kad ne budem mogla?

POPULARIZACIJA ZNANOSTI

Drugi LABUS sajam na FERIT-u

NAKON GRAĐEVINSKIH RADOVA NA DRVLJANIKU

Unikom će oprati blato i pijesak s ceste

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAVJETI UZ PROMJENU VREMENA

Mjerite tlak, uzimajte lijekove i živite zdravo

2

PROJEKT GČ NOVI GRAD, DOMA ZDRAVLJA I ŽUPANIJE

Sjenjak dobiva liječničku ambulantu

3

PONOVNO O PROBLEMU PIJESKA

Zbog zatrpanih riječnih korita trpi gospodarstvo

oglas