Mozaik
HR TOP 40: BEBEK I OLIVER OPET PRVI

Mia Dimšić i dalje na drugom mjestu
Objavljeno 3. listopada, 2017.

Novi duet Željka Bebeka i Olivera Dragojevića “Ako voliš ovu ženu” i drugi tjedan zaredom nalazi se na samom vrhu nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Na drugom mjestu i ovaj put “Sunce, oblak, vjetar” i Mia Dimšić, dok su Neno Belan & Fiumens s pjesmom “Zvijezda moga sna” treći. Četvrto mjesto ponovno je pripalo Vatri i novom singlu “Sekvoje”, a na visokom petom mjestu još uvijek se drže Mile Kekin i “Reno 4”.

U top 40 prvi put sa svojim samostalnim singlovima stigli su su Antonia Šerić – Tonka iz grupe Pavel s pjesmom “Bolji smo”, te bivši frontmen grupe Pravila igre Marko Kutlić s pjesmom “Srce se spasilo”. Uz Tonku i Marka u 40 najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru, s novim singlom “Vatromet za kraj”, stigla je i grupa Gretta koja se nalazi na 37. mjestu.

Osim Istre i Primorja gdje se na prvom mjestu nalazi Vatra s pjesmom “Sekvoje”, u svim hrvatskim regijama na prvu mjestu i ovaj put su Oliver i Bebek. “Ako voliš ovu ženu” tako je najpopularnija pjesma radijskog etera u Slavoniji, Dalmaciji, Zagorju, Gradu Zagrebu te Središnjoj Hrvatskoj. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana