Sport
ZEKIĆU LOŠE ZBOG PONAŠANJA POJEDINACA

Bilo je dobro do drugog gola, a onda smo počeli divljati
Objavljeno 2. listopada, 2017.
Zekić najavljuje "obračun" s nekim igračima, ali to rješavanje stvari neće biti javno

Način na koji je Osijek svladao Istru 1961 nije baš usrećio trenera Zorana Zekića. Naravno, bodovi su najvažniji, ali…

- Pobjeda je najvažnija nakon svega što smo doživljavali u posljednje vrijeme. Dobro smo igrali sve do drugog gola, a onda smo opet počeli divljati. Dobili smo pogodak iz naše poprečne lopte. Mogli smo utakmicu riješiti uvjerljivije i ranije, ali očito nam to nije suđeno - kaže trener bijelo-plavih Zekić.

Događaju se neke čudne stvari, posebno što se tiče ponašanja nekih pojedinaca, poput Bočkaja i Ejupija.

- Ima stvari koje ću rješavati s igračima, a ne javno. Tiču se ponašanja na terenu, a to neću tolerirati - dodaje Zekić. I više je nego očito kako su pojedini igrači posve izvan forme, a, uz to, Bočkaj je igru napustio zbog ozljede.

- Ne mogu još reći koliko je ozljeda teška, ali se slažem kako je dobar dio momčadi izvan forme i tome ćemo se posvetiti tijekom stanke. Samo se radom možemo vratiti na pravi put. Neki pojedinci otišli su u krivom smjeru. Predugo im dajem kredite, ali strpljenje mi je pri kraju. Loše se osjećam zbog toga, a to ne želim - zaključio je Zekić.

Trener Istre 1961 Darko Raić-Sudar nije bio posve nezadovoljan premda je njegova momčad poražena.

- Ne mogu biti nezadovoljan kako smo igrali. Naravno, rezultat nije dobar, ali teško je očekivati osvajanje bodova u Gradskom vrtu. Osijek je zasluženo pobijedio. Prvo sam poluvrijeme drukčije zamislio, previše smo se povukli. U nastavku smo pokušali s drukčijim stavom, ali smo rano dobili pogodak i tada je utakmica praktično bila riješena. Ipak, uspjeli smo završnicu susreta učiniti neizvjesnom, otvorili smo se, pokušali izjednačiti, ali nismo uspjeli. U teškoj smo situaciji, ali borit ćemo se do kraja - kaže Raić-Sudar.

Puljani nisu u teškoj situaciji samo zbog činjenice što su posljednji na ljestvici nego i zbog neizvjesnosti koja vlada u klubu i oko njega.

- Vlasnike nisam vidio već jako dugo, sad se priča o prodaji. Što se nas na terenu tiče, voljeli bismo da se to što prije riješi. Dugo sam u Puli, bili su kod nas i Rusi i Amerikanci, ali očito nemamo sreće s vlasnicima - zaključio je Darko Raić-Sudar, trener Istre 1961. D. Keler

Najčitanije iz rubrike