Osijek
OPĆINA ANTUNOVAC

Nova LED rasvjeta za SRC Ivanovac
Objavljeno 2. listopada, 2017.

Općini Antunovac odobren je projekt gradnje javne rasvjete igrališta Sportsko-rekreacijskog centra Ivanovac. Sredstva su odobrena u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU-a u 2017. godini.

Na temelju prijavljenog projekta Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je Općini Antunovac sufinanciranje u iznosu 200.000 kuna, a ugovor je potpisao Davor Tubanjski, načelnik Općine Antunovac.

Svrha je projekta podizanje kvalitete života kroz veću dostupnost društvenih sadržaja lokalne zajednice, a posebno sadržaja za mlade. Projekt se provodi u partnerstvu s Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Izgradnja javne rasvjete u Sportsko-rekreacijskom centru u Ivanovcu, u svrhu osvjetljavanja sportskih igrališta, obuhvaća novu trasu električnih kabela ukupne dužine 270 metara. Radi racionalnijeg utroška električne energije upravljanje rasvjetom igrališta predviđeno je dijelom automatski, kao i u slučaju postojeće javne rasvjete, a dijelom ručno, s mogućnosti paljenja rasvjete prema potrebi.

Postavit će se osam stupova s dvostrukim LED rasvjetnim tijelima radi postizanja energetske učinkovitosti. D. Pejić

Možda ste propustili...

PROJEKT VRIJEDAN GOTOVO ČETIRI MILIJUNA KUNA

Obnova Sakuntala parka počinje drugog dana srpnja

GDJE ĆE LJETOVATI OSJEČKI POLITIČARI?

Predsjednik Županijske skupštine ide na medeni mjesec

POSLJEDNJI DAN OVOGODIŠNJE NASTAVE U GLAZBENOJ ŠKOLI FRANJE KUHAČA

Priznanja najboljim učenicima

Najčitanije iz rubrike
oglas