Osijek
OPĆINA ANTUNOVAC

Nova LED rasvjeta za SRC Ivanovac
Objavljeno 2. listopada, 2017.

Općini Antunovac odobren je projekt gradnje javne rasvjete igrališta Sportsko-rekreacijskog centra Ivanovac. Sredstva su odobrena u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU-a u 2017. godini.

Na temelju prijavljenog projekta Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je Općini Antunovac sufinanciranje u iznosu 200.000 kuna, a ugovor je potpisao Davor Tubanjski, načelnik Općine Antunovac.

Svrha je projekta podizanje kvalitete života kroz veću dostupnost društvenih sadržaja lokalne zajednice, a posebno sadržaja za mlade. Projekt se provodi u partnerstvu s Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o.

Izgradnja javne rasvjete u Sportsko-rekreacijskom centru u Ivanovcu, u svrhu osvjetljavanja sportskih igrališta, obuhvaća novu trasu električnih kabela ukupne dužine 270 metara. Radi racionalnijeg utroška električne energije upravljanje rasvjetom igrališta predviđeno je dijelom automatski, kao i u slučaju postojeće javne rasvjete, a dijelom ručno, s mogućnosti paljenja rasvjete prema potrebi.

Postavit će se osam stupova s dvostrukim LED rasvjetnim tijelima radi postizanja energetske učinkovitosti. D. Pejić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TZV: OSVJEŽIVAČI ZRAKA SVE OPASNIJI

Dječak (11): Ne znam ni tko sam, ni gdje se nalazim

2

VRKIĆ NAJAVIO RADIKALNE MJERE PROTIV GLODAVACA:

Ako treba, rezat ćemo stabla da štakori ne ulaze u stanove!

3

PROLAZ PREMA VINKOVAČKOJ

Građanskom upornošću do nove asflatirane pješačke staze

oglas