Osijek
PREGOVORI OKO TARIFNE UNIJE GPP-a I PANTURISTA

Nađeno privremeno rješenje za Antunovčane i Vladislavčane
Objavljeno 2. listopada, 2017.

S obzirom na to da pregovori oko nastavka funkcioniranja Tarifne unije između prijevoznika GPP-a Osijek i Panturista još nisu završeni, za listopad su donesena, navode u GPP-u, privremena rješenja za putnike kako bi se mogli prevoziti na željena odredišta.

Tako će putnici iz općine Antunovac (Antunovac i Ivanovac) u listopadu dopunjavati svoje kartice kao i do sada, odnosno tako da će uz dopunjenu Panturistovu karticu za listopad dobiti i međumjesnu karticu GPP-a, koja vrijedi i za gradski prijevoz. Putnici sa svih ostalih linija Panturista kojima je odredište grad Osijek u listopadu će moći uz doplatu (55 kuna za učenike i 120 kuna za studente i radnike) dobiti dodatnu mjesečnu karticu GPP-a, koja vrijedi i za gradski prijevoz.

U GPP-u navode kako je za vožnju vozilima GPP-a nužno kod sebe imati oba dijela kombinirane karte (Panturistovu i GPP-ovu čip-karticu), koja se validira na uređajima u vozilu te daje na uvid na zahtjev vozača i kontrolnog osoblja. Vožnja bez jedne ili druge čip-kartice nije dopuštena i smatrat će se vožnjom bez karte.

U GPP-u navode da je zbog novonastale situacije vezane uz Tarifnu uniju za putnike iz Vladislavaca tamošnja lokalna samouprava odlučila učenicima i studentima koji imaju prebivalište ili boravište u općini Vladislavci sufinancirati prijevoz u Gradu, i to Zonu I, u stopostotnom iznosu. Za ostvarivanje prava na besplatan prijevoz u I. zoni učenici/studenti dužni su na prodajno mjesto GPP-a donijeti ovjerenu zamolnicu s fotografijom, suglasnost roditelja ako su maloljetni te karticu Tarifne unije ako ju imaju. D. Pejić

IZRADA KARTICA VLADISLAVČANIMA NA TROŠAK GPP-a

Zamolnicu i suglasnost putnici mogu preuzeti s GPP-ove web-stranice www.gpp-osijek.com, ili podići na prodajnim mjestima GPP-a (C. Hadrijana 1, Trg A. Starčevića – pothodnik, te Gajev trg). Kartice I. Zone koje sufinancira općina Vladislavci, učenici/studenti moći će aktivirati (izrađivati) od danas, 2. listopada, na prodajnim mjestima GPP-a. Aktivacija (izrada) novih kartica obavit će se o trošku GPP-a, a putnici ih, uz fotografiranje, podižu na prodajnom mjestu.

Možda ste propustili...

SVAKI VIKEND "HODANJEM DO ZDRAVLJA "

Rekreacija za sve dobne skupine

U POVODU MEĐUNARODNOG DANA MIRA

Lionsice pustile balone, crkva zvonila

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT GČ NOVI GRAD, DOMA ZDRAVLJA I ŽUPANIJE

Sjenjak dobiva liječničku ambulantu

2

SAVJETI UZ PROMJENU VREMENA

Mjerite tlak, uzimajte lijekove i živite zdravo

3

OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN RIJEKE DRAVE

Regata čamaca od Vodenice
do Kopike, likovna radionica
i fišpaprikaš

oglas