Mozaik
HR TOP 40

“Ako voliš ovu ženu” oduševila slušatelje
Objavljeno 1. listopada, 2017.

Suradnja Željka Bebeka i Olivera Dragojevića na emotivnoj baladi “Ako voliš ovu ženu” oduševila je kako slušatelje tako i radijske urednike te rezultirala čelnom pozicijom nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, i to u prvom tjednu emitiranja.

“Ova pjesma mi znači jako puno. Iako su sve moje pjesme ljubavne, ova je po mnogočemu posebna. Ona je na jednostavan i poseban način opisala sve ono što bih ja mogao danima pričati o ljubavi, a pjevati je s Oliverom je nešto što sam samo mogao poželjeti. Nakon sad više od 40 godina karijere mogu reći da ova pjesma kao ni jedna druga budi u meni snažne emocije koje moram suzbijati da bih je mogao otpjevati. Sad kad su je ovako dobro prigrlili i publika i urednici radiopostaja, mogu samo reći da sam sretan i svima jako, jako zahvalan, prije svega njezinim autorima, ali i svima koji će ovu pjesmu slušati na način na koji je ja osjećam“, izjavio je Bebek.

Na drugo mjesto liste, nakon čak šest tjedana na samom vrhu, smjestila se Mia Dimšić s pjesmom “Sunce, oblak, vjetar”. Treći su ovaj put Neno Belan & Fiumens s pjesmom “Zvijezda moga sna”, dok je na visoko četvrto mjesto, kao najviši novi ulaz liste, stigla Vatra s novim singlom “Sekvoje”.

Kao novi ulaz na listu stigao je i Boris Novković s pjesmom “Čista ljubav”, i to na 13. mjesto. Ovaj tjedan čak pet singlova vratilo se u top 40 – Meritas s “Ova ljubav”, Parni valjak s pjesmom “Ljubav”, Vanna i “Izmiješane boje”, Opća opasnost s “Kriva si” te Magazin s pjesmom “Žena, a ne broj”.

Oliver i Bebek našli su se na prvim mjestima i u većini hrvatskih regija, pa su tako na broju jedan u Slavoniji, Dalmaciji, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorju, dok su Neno Belan & Fiumens na broju jedan u Istri i Primorju. J.Kn.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana