Zdravlje
JESEN ZNAČI POVRATAK U TERETANU

Gyms4you Osijek dijeli besplatne mjesečne članarine
Objavljeno 2. listopada, 2017.

Vrijeme je za povratak u teretanu. Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Ljetni odmor, uživanja i izlasci vjerojatno su poremetili uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja. Nakon dužeg vremena bez vježbanja za očekivati je i da je oslabio mišićni tonus tijela. Jesen znači povratak u rutinu, i to ne samo u smislu poslovnih obveza, nego i kad je riječ o vježbanju i treninzima.

Novi izazovi su pred nama, baš kao i novi programi. Gyms4you, popularni lanac fitness klubova nastalih prema europskom konceptu, predstavlja „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“, posebno promotivno i nagradno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.

S obzirom na to da je u Gyms4you nemoguće zakasniti na trening, jer ovi fitness klubovi rade svaki dan od 0 do 24 sata, program „BACK 2 THE GYM“ idealna je prilika za stvaranje nove tjelesne forme. U sklopu ovog događanja svi postojeći Gyms4you članovi, i oni koji će to tek postati, u Gyms4you Osijek teretani u razdoblju od 2.10. do 6.10.2017. imat će mogućnost osvajanja besplatne mjesečne članarine. Svaki dan za vrijeme trajanja akcije bit će izvučen po jedan dobitnik besplatne mjesečne članarine, a uz ovu akciju svakog će se dana odvijati i ostale dodatne aktivnosti. Ovaj specijalni tjedan u osječkom Gyms4you fitness klubu zaokružit će minievent uz DJ night koji će uključivati lutriju s brojnim dodatnim nagradama i pogodnostima, a održat će se u ponedjeljak 2.10., od 18.00 do 22.00 sata.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike