Mozaik
PRINOVA U POZNATOJ SPLITSKOJ OBITELJI

Glumica Drame osječkog HNK Ivana Gudelj postala majka
Objavljeno 30. rujna, 2017.

Iz bolnice na splitskim Firulama stigla je radosna vijest: Ivana Gudelj, 27-godišnja lijepa i darovita članica Drame HNK u Osijeku, rodila je prije tri dana djevojčicu i prvi put postala majka. Tako ta poznata splitska obitelj opet ima tri članice jer je mala prinova na neki način nadomjestila preranu smrt svoje bake Mirjane koja je naglo preminula prije skoro tri godine. Ivana je donijela na svijet zdravu djevojčicu dugačku 52 centimetra i tešku nešto više od 3,8 kilograma, koja zasad još nema ime.

- Ivana i njezin suprug Mate Tešija još se nisu odlučili za ime naše nove princeze, ali to u ovom trenutku i nije bitno jer je, znam ja to ipak najbolje, najvažnije da je 'dite' živo i zdravo - s neskrivenim veseljem prijateljima ovih dana priča dida Ivan, danas 57-godišnji instruktor HNS-a za Dalmaciju, poznat kao jedan od najdarovitijih hrvatskih nogometaša koji je zbog opake bolesti (hepatitis) morao prekinuti neslućenu karijeru. O tome je dirljivo pisao kolega Blaž Duplančić u knjizi “Ivan Gudelj – Hajdučka krv” opisavši da je Gudelj morao prestati igrati nogomet u trenucima kad mu je ponuđen ugovor (i) s Real Madridom! Zanimljivo je, dakako, da je novopečeni otac Mate također poznat u splitskim nogometnim krugovima jer pruža sve bolje partije kao vratar malonogometne momčadi Hajduka.

Što se tiče Ivanine glumačke karijere, kao i promidžbe na estradnim iventima, prekinutih zbog trudnoće i porođaja, jasno je da tu atraktivnu Splićanku nećemo imati prilike gledati, i slušati, na daskama što život znače i gledati kao fotomodel bar još godinu dana. Sve dok se o novoj princezi Gudeljevih ne bude mogla samostalno, s tatom Matom, skrbiti Ivanina mlađa sestra Đana... D.Kerže

“Najvažnije da je 'dite' živo i zdravo”, s neskrivenim veseljem prijateljima ovih dana priča dida Ivan

Možda ste propustili...

OTVOREN 24. SARAJEVO FILM FESTIVAL

Pred publikom rekordnih 266 filmova iz 56 zemalja

BRITANSKA GLAZBENICA UNIKATNOG VOKALA

Jessie Ware nastupit će u Šibeniku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana