Regija
OBILJEŽEN DAN OPĆINE DRENOVCI

Laureati Bandić, Pranjić i Veselo srce
Objavljeno 28. rujna, 2017.

DRENOVCI - U velikoj dvorani Doma kulture održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Drenovci kojoj je predsjedao Andrija Matić, zamjenik predsjednika OV-a, umjesto Drage Klarića. Matić je prigodnim riječima pozdravio Božu Galića i njegovog zamjenika Josipa Dabru, izaslanicu Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba, Biserku Bucković, posebnu višu savjetnicu gradonačelnika, delegaciju Općine Omišalj predvođenu načelnicom Mirelom Ahmetović, gradonačelnike, načelnike općina, predstavnike vjerskih zajednica i druge nazočne. Naglasio je da je između dvije proslave Dana općine obavljeno asfaltiranje svih cesta u pet naselja, postavljena je javna rasvjeta, u funkciji je Inkubator. “Imamo pet sela, jedan proračun i 55 problema”, rekao je Matić.

- Živimo u nadi da će se poboljšati stanje u Slavoniji i općini Drenovci. Ovdje iseljavanje traje 50 godina, nerazvijenost ovog prostora je dugoročna i područje ostaje samo sa staračkim stanovništvom - naglasio je načelnik Jakša Šestić.

Godišnje nagrade “Franjo Hanaman” uručili su župan Galić i načelnik Šestić, a dodijeljene su Milanu Bandiću za iskazanu humanost i pomoć poplavljenom području općine Drenovci, kao i za pomoć u nabavi knjiga za učenike općine, Mijo Pranjić iz Drenovaca za poticanje poduzetništva i gospodarski razvoj općine te udruga Veselo srce. Nagradu je u ime Milana Bandića primila Biserka Bucković, a Veselo srce je za nagradu zahvalilo pjesmom. S. Bogutovac

Možda ste propustili...

ULAGANJE VEĆE OD 7 MILIJUNA KUNA

Na modernoj farmi purana posao za 17 radnika

ČEMINAC IMA PROFESIONALNE VATROGASCE

O požarima i nepogodama brinut će se općinski DVD

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BARANJSKE FIŠIJADE

Fiš se kuhao u Luču i Suljošu

2

IGRE HRVATSKIH BRANITELJA

Igralište nazvano "Ivica
Filković i Perica Sabo"

3

DEMOKRATSKA ZAJEDNICA MAĐARA HRVATSKE

Članovi DZMH-a dobili kuću u Kotlini