Tehno
JUBILARNA KONFERENCIJA

Sagena Security Day 10
Objavljeno 29. rujna, 2017.

U četvrtak, 12. listopada 2017., održat će se jubilarna, deseta Sagena Security Day konferencija u Kraš auditoriumu u Zagrebu. Tu konferenciju posvećenu IT sigurnosti organiziramo zajedno s našim partnerom kompanijom McAfee.

Ove godine fokus je na novoj EU uredbi - General Data Protection Regulation. O primjeni novih EU standarda u zaštiti podataka i informacija predavanje će održati stručnjak iz tvrtke Borea d.o.o., Damir Paladin. Stručni predavači iz McAfeea pokazat će kojim rizicima tvrtke mogu biti izložene, pristup McAfeea u pripremi za GDPR i rješenja koja pomažu da udovoljite zahtjevima nove EU uredbe. Ove godine pridružit će se i predavači iz tvrtke FOX-IT. Tako ćemo čuti kakav je njihov pristup kibernetičkoj sigurnosti, kako pomiriti zahtjeve visoke sigurnosti i slobodnog protoka informacija te zaštititi državne i financijske institucije i kritičnu infrastrukturu. Cilj konferencije je predstaviti najnovije trendove u industriji te upoznati najnovija rješenja u IT sigurnosti. Izlaganja su, kao i do sada, na engleskom i hrvatskom jeziku.

Sagena Security Day prilika je da na jednom mjestu upoznate brojne kolege zadužene za IT sigurnost, razmijenite iskustva te pronađete rješenja za eventualne sigurnosne probleme s kojima se susrećete, ali i da se zabavite uz neformalna druženja. Rok za prijavu je 6. listopada 2017.

Cilj konferencije je predstaviti najnovije trendove u industriji

Najčitanije iz rubrike