TvObzor
JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU

Dwayne Johnson zatočen u igri
Objavljeno 29. rujna, 2017.

Da možete birati da ste netko drugi u nekom drugom svijetu, što biste izabrali? Za koji lik biste se odlučili? Kakve bi bile vaše nove vještine, karakteristike, osobnost te na kraju i fizički izgled? Pazite kako birate, jer naši junaci nisu imali tu mogućnost. Predstavljamo vam potpuno novu igru, potpuno novi svijet i potpuno nova pravila igre - “Jumanji: Dobrodošli u džunglu”. Ovaj Jumanji, ako želite zaigrati, morate shvatiti krajnje ozbiljno i postati dio igre, doslovno.

S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. kada nezaboravni Robin Williams izlazi iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i neživotinjama. Ove godine situacija je potpuno obrnuta, tako da su igrači ti koji ulaze u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavaju s glavnim negativcima i pokušavaju izvući živu glavu.

Četvero običnih srednjoškolaca (kompjutorski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha) svaki sa svojim adolescentskim problemima i izazovima nakon što zaigraju staru videoigru, koju su slučajno našli, postaju sve ono što inače nisu. I upravo takvi moraju preživjeti sve izazove koje donosi ova igra ili će ostati zauvijek u njoj zatočeni.

Otkrijte kako su se naši likovi suočili sa sasvim novim izazovima, kako su preživjeli u svojim novim tijelima, tko je bio više, a tko manje zadovoljan drastičnom fizičkom promjenom, a tko je proživljavao svoju najgoru noćnu moru.

Avanturistički film “Jumanji: Dobrodošli u džunglu” direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan, širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova “Zločesta učiteljica” i “Snimka seksa” s Cameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tijekom prošle godine na Havajima, a glumac Johnson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Avanturistički hit “Jumanji: Dobrodošli u džunglu” u domaća kina stiže 28. prosinca. (N.K.)

 
Možda ste propustili...

FOX: ČETVRTA SEZONA SERIJE "TI SI MOJ POROK"

Antijunaci kojima su sreća i ljubav nepoznati pojmovi

ZAVRŠEN 18. EXIT NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI 

Najveće finale i proslava naslova najboljeg europskog festivala

SVJETSKA PREMIJERA NOVOG FILMA BOBE JELČIĆA NA 24. SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sam samcat - razvod braka kao administrativna činjenica

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DIANA ROKO

Nakon razgovora sa sinom najbolje znam kako diše mlada publika

2

SVJETSKA PREMIJERA NOVOG FILMA BOBE JELČIĆA NA 24. SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sam samcat - razvod braka kao administrativna činjenica

3

DOKUMENTARNI FILM NA DISCOVERY CHANNELU

Operacija spašavanja iz špilje u Tajlandu