TvObzor

Nove boje jeseni HRT-a na Weekend media festivalu
Objavljeno 29. rujna, 2017.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) predstavila je “Nove boje jeseni”, jesensku programsku shemu, na ovogodišnjemu jubilarnom desetom Weekend Media Festivalu u Rovinju. Vodeći godišnji skup komunikacijskih stručnjaka i predstavnika komunikacijske industrije iz cijele jugoistočne Europe ove je godine okupio više od pet tisuća sudionika te petstotinjak novinara iz Republike Hrvatske i susjednih država.

“Hrvatska radiotelevizija već je desetu godinu zaredom na Weekend Media Festivalu jer je to sjajna prigoda za predstavljanje komunikacijskim stručnjacima, ali i našim gledateljima iz cijele jugoistočne Europe. Ove godine predstavljamo 'Nove boje jeseni', jesensku programsku shemu Hrvatske radiotelevizije, koja je počela prije nekoliko dana, a u okviru nje nudimo čak 85 posto domaćega sadržaja u udarnome terminu, vrhunski odabir stranoga programa i stabilnost rasporeda, što znači da ćete svoje omiljene emisije ubuduće uvijek moći pratiti u isto vrijeme i na istome programu, te nova, mlada lica na malim ekranima”, istaknuo je glasnogovornik i voditelj Radne jedinice Komunikacije Hrvatske radiotelevizije Igor Ćutuk.

Neka od novih lica Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije bilo je moguće vidjeti i u Rovinju. Nove voditeljice Dnevnika Hrvatske radiotelevizije Dajana Šošić i Tomislava Gudelj te reporterka Maja Tanasovski privlačile su pozornost brojnih novinara, a živost u HRT-ovu promocijskome prostoru izazvali su i urednici i voditelji emisije “More”, jedne od najpopularnijih i tradicionalno najgledanijih emisija Hrvatske radiotelevizije. Odri Ribarović i Zdravko Kleva bili su traženi i za intervjue, a mediji iz nekoliko susjednih država snimili su priloge i s legendarnim HRT-ovim glavnim meteorologom Zoranom Vakulom te voditeljima i urednicima emisije “Dobro jutro, Hrvatska” Karmelom Vukov-Colić i Davorom Meštrovićem. (N.K.)

 
Možda ste propustili...

HRT: POČELO SNIMANJE NOVOG PUTOPISNOG SERIJALA

Stani u Lici! - zanimljivosti prekrasnog i surovog kraja

IZGUBLJENI  - BEZVREMENSKI TELEVIZIJSKI FENOMEN NA PICKBOXU

Misteriji koji su dovodili fanove do ludila

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana