Dome slatki dome
NOVA SEZONA “INDIZAJNA”

Mirjana Mikulec pripremila osvježenja
Objavljeno 28. rujna, 2017.

Popularna emisija o uređenju interijera, 'InDizajn' kreće s 12. sezonom emitiranja. Nakon još jednog uspješnog sajma o modernom uređenju domova, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na male ekrane donosi brojna iznenađenja, ideje i trendove u opremanju domova, i to već ove nedjelje, 1. listopada.

Na zahtjev gledatelja, umjesto dosadašnjih 10, emisija će odsad imati čak dvije epizode više, pa će tako obožavatelji 'InDizajna' ove sezone moći duže uživati u omiljenoj polusatnoj emisiji. Osim toga, Mirjana Mikulec pripremila je i druga osvježenja – posjetila je New York u potrazi na najljepšim interijerima, uvela nove priloge u kojima će moći sudjelovati gledatelji, a pokazat će nam i koji nas to trendovi u interijerima očekuju sljedećih mjeseci.

“Uvijek sam uzbuđena kad krene emitiranje nove sezone, ali zbog ove sam posebno uzbuđena jer smo dio epizoda snimali u New Yorku. Nakon gotovo cijele Europe prvi smo put s kamerama otišli preko oceana. Snimili smo stan koji je opremila dizajnerica sa seta serije 'Seks i grad', zavirili u predivne manhattanske interijere, ali i donijeli dašak drugih newyorških kvartova“, objašnjava Mikulec.

Osim impresivnih newyorških, ekipa 'InDizajna' pokazat će nam i kako izgledaju domaći interijeri s potpisom Mirjanina studija za dizajn interijera.

“Uvijek nastojimo da nova sezona bude bolja od prethodne i mislim da u tome uspijevamo. Projekti koje snimamo svaki put su drugačiji i izazovniji kako bismo ispunili očekivanja gledatelja“, zaključuje Mikulec te dodaje da neke provjerene rubrike neće mijenjati. Tako će gledatelji i dalje moći uživati u svima omiljenim makeoverima, ali i novoj rubrici “Uredi i osiguraj”.

“Primili smo brojne prijave fanova na Facebooku, a naš je žiri odabrao šest sretnika čiji ćemo dom preurediti s minimalnim budžetom do 5000 kuna”, ističe Mirjana te dodaje da će ovime dokazati svima onima koji još uvijek sumnjaju da za lijep dom ne treba uvijek puno novca.J.Kn.

Poznata dizajnerica pokazat će i koji nas to trendovi u interijerima očekuju sljedećih mjeseci

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POZITIVNO DJELOVANJE PASA

Havanezeri najbolje smanjuju stres

2

VRT - PRIPREME ZA NOVE RADOVE

Biljke pamte nepažnju i nestručnost

3

ZA SVE STILOVE UREĐENJA

Moderni tepisi za toplinu doma