Mozaik
MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJET A2017.

Senjanka Tea Mlinarić
nova Miss Hrvatske
Objavljeno 27. rujna, 2017.
Brođanka Valentina Jackiv proglašena drugom pratiljom

ZADAR-U prekrasnom ambijentu Ilirijinog event prostora Arsenal u Zadru održan je 25.izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta na kojem je titulu najljepše ponijela Tea Mlinarić (Miss Ličko-senjske županije), prva pratilja je Nika Poljak (Miss Zagreba), dok se titulom druge pratilje okitila Valentina Jackiv (Miss Brodsko-posavske županije).


Za titulu najljepše natjecale su se: Tea Mlinarić (Miss Ličko-senjske županije), Nika Poljak (Miss Zagreba), Marija Vujević (Miss Zagrebačke županije), Ivana Šignjar (Miss Koprivničko-križevačke županije), Helena Matošević (Miss Požeško-slavonske županije), Paula Hublin (Miss Varaždinske županije), Ivana Grgurević (Miss Vukovarsko-srijemske županije), Sabina Čavlović (Miss Sisačko-moslavačke županije), Martina  Mitar (Miss Splitsko-dalmatinske županije), Valentina Jackiv (Miss Brodsko-posavske županije), Paula Percač (Miss Međimurske županije), Michelle Korenić  (Miss Istarske županije), Antea Lea Luketa (Miss Šibensko-kninske županije), Ivana Matić (Miss Bjelovarsko-bilogorske županije), Katia Kuharić (Miss Primorsko-goranske županije), Antonija Bucić (Miss Zadarske županije), Mia Planinić (Miss Dubrovačko-neretvanske županije), Lucia Rebrović (Karlovačka županija).

 

U svom prvom izlazu djevojke su se predstavile u nošnjama kraja iz kojeg dolaze, potom u drugom izlazu u majicama Royal Cotton s posebno osmišljenim natpisima, a na nogama su imale Borovo startasice. U trećem izlazu smo vidjeli djevojke odjevene u prekrasne haljine zagrebačke dizajnerice Ivane Jurić i sa Chantal nakitom. Na nogama su imale cipele Hogl, šminku potpisuje Učilište Profokus a frizure lanac frizerskih salona Studio Marcela. Četvrti izlazak je bio odjeći dizajnerice Marine Lacković-Larie i Galko poslovne torbe. U petom izlasku djevojke su bile u  haljinama dizajnera Iggy Popovića, a šesti u kolekciji branda Lamarpe koje su namijenjene svakoj ženi koja voli istaknuti svoju profinjenost i osjećaj za lijepo, te na kraju smo vidjeli djevojke u haljinama Axa Moda dizajnerice Božice Juraković i nakit JO-JO dizajnerice Vesne Markanović.

Prosudbeno povjerenstvo u kojem je bilo 20 članova, predsjedavala je Maja Vračarić- direktorica Direkcije izbora Miss Hrvatske nije imalo lagan zadatak odabrati najljepše.

Od 18 finalistica u TOP 10 ušle su: Valentina Jackiv (Miss Brodsko-posavske županije) kao Miss medija, Tea Mlinarić (Miss Ličko-senjske županije) kao pobjednica kategorije modeling, Nika Poljak (Miss Zagreba) kao pobjednica kategorije multimedija, Paula Hublin (Miss Varaždinske županije) kao pobjednica u kategoriji sport,  Ivana Grgurević (Miss Vukovarsko-srijemske županije) kao pobjednica u kategoriji intervju i talent, te prema odluci žirija: Michelle Korenić  (Miss Istarske županije), Martina  Mitar (Miss Splitsko-dalmatinske županije), Marija Vujević (Miss Zagrebačke županije) , Ivana Matić (Miss Bjelovarsko-bilogorske županije) i Helena Matošević (Miss Požeško-slavonske županije).

Miss Hrvatske za 2017.postala je Tea Mlinarić (Miss Ličko-senjske županije) kojoj je krunu predala Angelica Zacchigna, prošlogodišnja Miss Hrvatske, lentu je uručila Tihana Harapin Zalepugin-modna agentica, a cvijeće i ključeve automobila Opel Astre  na korištenje godinu dana za vrijeme mandata uručio je Igor Homek, direktor postprodaje AutoWill, prva pratilja je Nika Poljak (Miss Zagreba), lentu je uručila Marijana Pretenjača- direktorica Ilirija hotels and vilas resorts, a cvijeće Hrvoje Krnjević- direktor prodaje i marketinga Kutjevo d.d, dok se lentom druge pratilje okitila Valentina Jackiv (Miss Brodsko-posavske županije) lentu je uručila Branka Atletić- ravnateljica Učilišta Profokus, a cvijeće Zoran Žgaljardić- estetski kirurg.

 

Finalnu večer ljepote vodio je Davor Garić, a glazbeni program upotpunila mlada violinistica Sarah Puškaš, glazbenica Emina Arapović te poznati glazbenik čija je karijera i započela na Miss Hrvatske,  Sandi Cenov čija je pjesma „Ljubav za sve“ postala svojevrsna himna Direkcije Miss Hrvatske, twirling par iz Plesnog studija Marine Mihelčić iz Požege, a svoj talent pokazale su Antea Lea Luketa (twirling) i Ivana Grgurević (vatreni štap).
Na kraju recimo da su svečanost svojim prisustvom uveličale bivše missice Hrvatske: Antonija Gogić Bačulj, Ivana Ergić, Lana Gržetić i Angelica Zacchigna.
Mario Kokaj

Tea Mlinarić (Miss Ličko-senjske županije), visoka je 185 cm, rođena je u Senju i učenica je Građevinske tehničke škole, a u slobodno vrijeme se bavi manekenstvom, pjevanjem i crtanjem. U budućnosti se vidi kao poslovna žena i manekenka.
Miss svijeta 2017. održat će se 18. studenog u  Kini na otoku Sanya.

Humanitarni karakter


Direkcija Miss Hrvatske u suradnji s Kutjevom d.d. napravila je humanitarni projekt ''Njegujmo život'' kako bi se priključila dobrim vibracijama svjetskog humanitarnog projekta zvanog ''Beauty with Purpose''.  Na Miss World, Tea Mlinarić predstavljat će projekt ''Njegujmo život'' koji je nastao u suradnji s partnerima za udrugu Debra ili ''Djeca leptiri'' koji boluju od bulozne epidermolize. Etiketu specijalne edicije Kutjevačkog Rosea napravio je hrvatski dizajner Iggy Popović u suradnji s Direkcijom Miss Hrvatske. Butelje specijalne edicije prodavale su se na svim županijskim izborima kako bi osvijestili građane da je ugroženim skupinama potrebna naša pomoć. Djevojke su nosile haljine dizajnera Iggy Popovića i tkanine Luki tekstil  koje su usklađene s etiketom specijalne edicije Kutjevačkog vina, a simbol je cvijet ruže koji poput nas treba brigu i njegu.

Možda ste propustili...

POVRATNIČKI SINGL “DRAGI BOŽE”

Vucin duet s H. Bešlićem

U SKLOPU SVJETSKE TURNEJE

Sting u Zagrebu 27. svibnja 2024.

IZGLASANA JE PRAVEDNA NAKNADA ZA UMJETNIKE

Spotify se odlučio povući iz Urugvaja zbog novog zakona

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana