Osijek
PEJAĆEVIĆEVA ULICA U MRAKU

Banjan: Ne idemo kući dok ne nađemo kvar!
Objavljeno 25. rujna, 2017.

Stanari Pejačevićeve ulice pitaju zašto im je ulica u potpunom mraku. Osječanki koja nam je javila za ovaj problem u središtu grada, ali i ostalim građanima, Zdravko Banjan, direktor Parangala, odgovara kako nastoje što prije riješiti kvar zbog kojeg je u Pejačevićevoj neugodno hodati noću.

- Znamo za taj problem, neka ne misle da o tome nitko ne vodi računa. I župnik nas je već zvao pa sam i njemu pojasnio u čemu je problem i da će rasvjeta u ulici opet biti u funkciji. Dogodio nam se kvar na kabelu i tražimo na kojem je mjestu nastao, ali poručujem da ćemo tijekom dana (ponedjeljak) riješiti ovaj problem naših sugrađana. Nažalost, dogode se ovakve situacije koje mi zovemo pogonski događaj, ali naši djelatnici riješit će ga kao što to i inače radimo, strpljivo i pedantno. Neki kvar je jednostavan pa se može brže riješiti, a ponekad ima i onih “zaguljenih” slučajeva, a takav je ovaj. No, ne idemo kući dok sve dok to ne riješimo - poručuje Zdravko Banjan.

Objašnjava nam kako je bez javne rasvjete ostala Pejačevića ulica na dionici od župne crkve sv. Petra i Pavla do Dubrovačke ulice.

Usput Banjan najavljuje kako će biti riješena i rasvjetna tijela na Vijencu Augusta Cesarca.

- Dobili smo nalog u petak da kod škole i vrtića riješimo nekoliko rasvjetnih stupova pa smo se prihvatili i ovog posla, koji bi trebao biti okončan do kraja tjedna - najavljuje Banjan. D. Pejić

Možda ste propustili...

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

GRAD NASTAVLJA ULAGATI U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Na Olimpiji sagrađena nova tribina i postavljene sjedalice

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

Najčitanije iz rubrike