Osijek
OTVOREN MAGIC GROOM SALON ZA PSE

Europske frizure za osječke pse
Objavljeno 25. rujna, 2017.

Magic groom, salon za šišanje pasa u kojem je ujedno i pansion te prodavaonica kozmetike i alata za njegu pasa, otvoren je u Županijskoj 36 (recimo preciznije: na raskrižju Županijske i Gundulićeve iz koje je ulaz u salon).

Šišanje i uređivanje pasa poslovni je korak Nemanje Jelića iz Dalja koji je na subotnjem svečanom otvaranju, na kojem su Jeliću čestitali poslovni partneri, predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin, Biljana Orsić, direktorica PORC-a Erdut (koji je izradio poslovni plan za projekt), prijatelji i vlasnici pasa, poručio kako Osijeku sa svojim dugogodišnjim iskustvom stečenim u Europi i svijetu želi ponuditi nešto drugačije.

Nemanja je završio Akademiju za “grooming” u Novom Sadu, nakon toga pet godina radio je u dva salona u Beogradu, a bio je i vanjski suradnik spomenute akademije gdje je radio kao asistent. Uz to, diljem Europe sudjeluje na izložbama pasa, a ove je godine, kaže, radio i europsku i svjetsku izložbu pasa.

- Moja je namjera implementirati visoku razinu usluge koju mogu pružiti u skladu s potrebama klijenata. Vjerujem da imamo jako dobar koncept koji će biti jako dobro prihvaćen – smatra Jelić, koji vjeruje da njegov salon za pse, u odnosu na neke druge u Osijeku, može vlasnicima krznenih ljubimaca ponuditi nešto novo i drugačije u uređivanju pasa.

Magic groom naziv je dobio po “groomingu”, djelatnosti šišanja i uređivanja pasa, a u sklopu salona nalazi se i miniprodavaonica kozmetike i alata za kućno održavanje i njegu pasa te dodataka prehrani. Uz sve navedeno, ističe Jelić, na istoj adresi je i pansion za pse, gdje će svi vlasnici moći na sigurnom mjestu ostaviti svog ljubimca na čuvanje.

- Pristup radu bit će neusporedivo bolji, jer je koncept mog salona takav da svaka faza tretmana ima svoje odvojene prostorije, od samog prijma psa preko pripreme, do kupanja, stajlinga... U ponudi je redovno održavanje ljubimca, što podrazumijeva kompletni tretman koji se sastoji od rezanja noktiju, zbrinjavanja šapica i higijenskih zona, čišćenja ušiju, kupanja, feniranja, šišanja i frizura, a tu su i kompletne pripreme za izložbe. Cijena tretmana u Magic Groomu određuje se prema principu utrošenog vremena, odnosno zahtjevnosti, a ne prema veličini psa – kaže Jelić, poručujući da će cijelu priču salona pratiti Facebook i web-stranica putem koje će se vlasnici pasa moći educirati i online naručivati termine tretmana. J. Pejaković/D. Pejić

Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike