Crna kronika
VATROGASCI U AKCIJI

Požar u podrumu zbog žara cigarete
Objavljeno 22. rujna, 2017.

BIJELO BRDO - U dva požara koja su izbila ovoga tjedna u Bijelom Brdu i Belom Manastiru nastala je ukupna šteta u iznosu od oko 60.000 kuna. Zbog ispadanja žara s cigarete vlasnika obiteljske kuće u Bijelom Brdu, došlo je do požara u podrumskoj prostoriji. Vatra se proširila na drveni ormar, perilicu i sušilicu rublja te PVC stolariju. Materijalna šteta nastala 49-godišnjem vlasniku iznosi oko trideset tisuća kuna – doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Osječki su profesionalni vatrogasci dojavu o ovom požaru dobili u pet minuta nakon podneva. Na intervenciju su izišli s dva vozila i devet vatrogasaca. “Dolaskom na mjesto intervencije u 12.20 sati počeli smo gasiti podrumske prostorije. Stavljanjem požara pod nadzor ostavili smo požarište DVD-u Bijelo Brdo i DVD-u Dalj da ga osiguraju”, stoji u priopćenju JPVP-a Osijek. U požaru su oštećeni i radni drveni stol s alatom, peć za centralno grijanje na kruto gorivo, dva bicikla, ribički štapovi, vodovodna i kanalizacijska instalacija, kao i zidovi i strop podruma.

Požar u Belom Manastiru izbio je zbog još neutvrđenih razloga. U požaru je u jednoj prostoriji potpuno izgorio namještaj, računalo, prozori i ulazna vrata. Materijalna šteta nastala 47-godišnjem vlasniku iznosi oko trideset tisuća kuna. Nadležnim državnim odvjetništvima policija podnosi izvješća.S.Lacić

Možda ste propustili...

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

NA CESTI ZATEČENO VIŠE PIJANIH VOZAČA

S 2,17 promila zabio se u stup

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

Najčitanije iz rubrike