Tehno
NOVO U OPTIMI

Paketi samostalnog interneta
Objavljeno 22. rujna, 2017.

Optima Telekom predstavio je nove pakete samostalnog interneta po odličnim uvjetima i bez ugovorne obveze. Paketi interneta koji uključuju brzine do 60 Mbps dostupni su bez dodatnih usluga telefona ili TV-a.

10 Mbps možda je dovoljno za surfanje, slanje mailova, korištenje Facebooka. Ali ako želite gledati filmove, igrati igrice, kupovati preko interneta, slušati glazbu, online se educirati ili pronalaziti literaturu za posao ili školu te streamati predavanja s drugih fakulteta…, isprobajte prednosti velikih internet-brzina i bezbrižno uživajte u svojim omiljenim online aktivnostima.

Optima Telekom u svojim paketima pruža brzine do 60 Mbps te vam, ovisno o tehničkim mogućnostima, automatski pruža najveću moguću brzinu na vašoj lokaciji. Instalacija je brza i jednostavna bez potrebe za bušenjem zidova i uvođenjem dodatnih kabelva.

Optimin brzi internet pružit će vam sigurnost, uštedjeti vrijeme i novac te će pružiti vrhunsko online iskustvo svim članovima kućanstva. Paketi samostalnog neograničenog i brzog interneta dostupni su za 149 i 159 kuna mjesečno, ovisno o brzini, a oba bez ugovorne obveze. Dodatna pogodnost jest da je u navedenu cijenu uključen i modem!

Imajući na umu važnost jakog Wi-Fi signala, Optima je u svoju ponudu uvrstila i kompatibilni bežični pojačivač dometa, koji će znatno poboljšati kvalitetu i proširiti domet Wi-Fi signala u vašem domu, a dostupan je za samo osam kuna mjesečno.

Optimini paketi interneta idelani su za one kojima je potrebna upravo samo ta usluga, što pruža dodatan osjećaj slobode. No ako vam se potrebe promijene, uvijek imate mogućnost nadogradnje svog interneta uslugama TV-a ili telefona. Uz Optiminu Slagalicu možete složiti točno ono što i koliko vam treba.M.R.

Možda ste propustili...