Tehno
TEHNOLOGIJE I ZNANOST

Visoko učilište Algebra i HT objavljuju detalje case study natjecanja za MBA program
Objavljeno 22. rujna, 2017.

Visoko učilište Algebra i partner natječaja, Hrvatski Telekom, otvorili su prijave za novi ciklus stipendijskog natječaja koji će najboljim kandidatima osigurati školarine i subvencije za jedini e-Leadership MBA program u regiji.

Budući polaznici MBA programa ove će godine u sklopu stipendijskog natječaja, prvi put, razvijati projekt Hrvatskog Telekoma, vezan uz pametne gradove. Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj otvorene su do 1. listopada 2017., a kao i prošlih godina, organizatori očekuju prijave više stotina perspektivnih budućih lidera. Ukupna je vrijednost stipendijskog fonda na ovom natječaju 700.000 kuna.

“Za uspješno rješavanje poslovnog izazova ponekad je potrebno kumulativno radno i životno iskustvo cijelog tima. Netko tko nije prošao kroz poslovne izazove, posebice one koji su rezultirali neuspjehom, nije mogao ni naučiti iz njih. Stoga će potencijalni MBA polaznici ove godine, prvi put, raditi na konkretnom projektu Hrvatskog Telekoma. Tim koji ponudi najkvalitetnije rješenje poslovnog izazova osvaja timsku stipendiju te nastavlja razvijati rješenje u sklopu MBA programa uz stalno mentorstvo MBA predavača s Kelley School of Business i partnera Hrvatskog Telekoma”, kaže Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja i upisa u MBA program na Visokom učilištu Algebra.

Zajedno sa širokom mrežom partnera, Hrvatski Telekom predvodnik je u pružanju naprednih rješenja za pametne gradove u Hrvatskoj i u Europi. Problem u nastajanju vidljiv je u nedostatku leadershipa u paralelnom razvoju kulture življenja, odnosno poslovnih modela i rješenja koja će naš život u tim pametnim gradovima učiniti boljim i kvalitetnijim.

Tema ovogodišnjeg case studyja je “Living with Internet of Things in Smart Cities”, odnosno rješenja za pametne gradove koja podižu kvalitetu života građana. Traži se ideja i poslovni model s pripadajućim business caseom za konkretna rješenja, poput usluga koje HT razvija zajedno sa svojim partnerima.

Prijave za stipendijski natječaj otvorene su do 1. listopada.M.R.

Najčitanije iz rubrike