TvObzor
JESENSKA SHEMA DOME TV

Uzbudljivi nastavci omiljenih krimića i trilera
Objavljeno 22. rujna, 2017.

Ove jeseni na male ekrane stiže nam pregršt novih serija i premijernih sezona već dokazanih hitova. U ovom broju predstavljamo najprivlačnije naslove koji uskoro stižu na Doma TV, a u sljedećem donosimo probrane serije s HRT-a.

NAVY CIS: LOS ANGELES (8. sezona)

Nagrađivana kriminalistička serija kroz zanimljive slučajeve i uz dozu humora prikazuje dinamični svijet uhodane skupine specijalnih agenata u misiji zaštite nacionalne sigurnosti. Uzimanjem lažnih identiteta i uz pomoć najnaprednije tehnologije, ovaj tim vrhunski obučenih agenata radi na tajnim zadacima, pritom ugrožavajući vlastite živote kako bi uhvatili krivce. U premijeri nove, osme sezone, dok istražuje krađu cezija iz raznih bolnica, tim se rasparuje dolaskom podtajnika Obrane Corbina Duggana, koji namjerava reorganizirati odjel zbog njihove nemogućnosti da pronađu krticu.

ŠKORPION (3. sezona)

Doma TV donosi treću sezonu dinamične serije o timu genijalaca na čelu s ekscentričnim Walterom O'Brienom, koji rješavaju različite prijetnje globalnoj sigurnosti. One često uključuju visokotehnološke i hakerske napade, otmice, preprodaju nuklearnog oružja i droge, a Škorpioni su svakim slučajem sve bolje naoružani znanjem i vještinama koji ih čine pravim herojima modernoga doba. Nova sezona gledateljima će donijeti nove, još zanimljivije slučajeve. U premijeri, Walter, Toby i ostatak ekipe Škorpiona ostavljaju svoje planove po strani dok rade s Američkom ratnom mornaricom kako bi zaustavili dva aviona koja su preuzeli hakeri letjevši iznad Los Angelesa, usmjeravajući oružje jedni na druge.

DJEVOJKE NA ZADATKU (7. sezona)

Uzbudljiva krimiserija o dvije Bostonke koje, unatoč tome što su vrlo različite, veže snažno prijateljstvo i želja da pravda bude zadovoljena. Obje su uspješne u onome što rade, no zajedno čine nezaustavljivi duo koji rješava najsloženije zločine u Bostonu. Jane Rizzoli je čvrsta bostonska detektivka, a Maura Isles je pametna i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji. U premijernoj epizodi još napetije posljednje sezone, nakon incidenta u baru, Nina odlazi na operaciju zbog rane od metka, s Maura je pretrpjela ozljedu glave. Jane vjeruje da je Alice Sands bila umiješana i kreće u potragu za njom, a najavljuje to i novinarima.

QUANTICO (1. sezona)

FBI-evski triler sigurno će zadovoljiti serijske apetite gledatelja Doma TV-a kad serija uskoro stigne na njihove ekrane. Raznovrsna grupa regruta stiže u FBI-evu bazu Quantico na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i pomno su provjereni, pa se čini jednostavno nemogućim da je netko od njih osumnjičen za planiranje najvećeg napada još od onog 11. rujna 2001. u New Yorku. Kad Alex Parrish shvati da joj je netko podmjestio da bude osumnjičena za teroristički napad, ona mora bježati, ali i otkriti tko joj je od njezinih kolega s obuke smjestio i zašto. A na tom putu neće biti sama. Pratimo presjek između života prije i za vrijeme treninga, kao i isječke iz bliske budućnosti..

ŠIFRA ZLOČINA (2. sezona)

Kriminalistička serija o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima osvojila je gledatelje u svojoj prvoj sezoni, a uskoro se vraća s novim epizodama. Podsjetimo, prelijepa žena pronađena je na Times Squareu s izbrisanim pamćenjem i tijelom potpuno prekrivenim tajanstvenim tetovažama. Njezinom pojavom razotkriven je golem i zamršen misterij koji smjesta privlači pozornost FBI-a koji počinje pratiti zemljovid iscrtan na njezinu tijelu kako bi se približili istini. U premijernoj epizodi druge sezone, nakon što je mučena tri mjeseca, Jane bježi iz pritvora CIA-e, ali je odmah ponovno uhvaćena i složi se da će postati trostruki agent u svojoj staroj organizaciji.

POSLJEDNJI BROD (2. sezona)

Utrka za spašavanje svijeta nastavlja se u drugoj sezoni serije koja gledateljima pruža uzbudljivu i dramatičnu akciju. Priča započinje globalnom katastrofom koja gotovo uništi ljudsku populaciju. Zbog svoje lokacije, razarač Mornarice SAD-a USS Nathan James uspijeva izbjeći tragediju, ali posada i kapetan moraju se suočiti s novom realnosti života u svijetu u kojem se ubrajaju među rijetke preživjele. U finalu prve sezone državni vojnici u savezu s Granderson preuzimaju brod, ubijaju i ranjavaju članove posade, preuzimajući kontrolu nad laboratorijem i cjepivom USS Nathan James. Na početku druge sezone Chandler pokušava okupiti nekoliko muškaraca raspoloživih za napad i nalazi neočekivanog saveznika u Thornwaldu.

Pripremio: Adrian ANDREJEK
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: NEVIDLJIVI GRADOVI ITALIJE

Skrivena blaga tri prekrasna grada

LET‘S EAT GRANDMA OBJAVILE DRUGI ALBUM "I‘M ALL EARS"

Hrabra, luda, inovativna i povremeno čudnovata ploča

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana