Sport
BSK (BIJELO BRDO)

I nakon Oriovca nepobjedivi
Objavljeno 21. rujna, 2017.

Remijem u Oriovcu (bez pogodaka) BSK je došao do skora od osam bodova i uz vodeću Marsoniju jedini je još neporaženi sastav na trećeligaškom “istoku” nakon četiri kola. Momčad trenera Davora Rupnika po dva je puta pobijedila i odigrala neriješeno, od toga jedanput u Bijelom Brdu, a u subotu kod Oriolika. Iz tih razloga bod je zadovoljavajući.

- Oriovac je uvijek neugodno gostovanje, ali smo ga apsolvirali pa s te strane možemo biti zadovoljni. Bio je to više taktički nego nogomet za gledatelje, ali tako to bude kada se sastanu momčadi podjednake kvalitete - elaborirao je kapetan BSK-a Nemanja Dorić tu subotnju gostujuću epizodu.

U nedjelju je BSK domaćin požeškoj Slavoniji.

- Požežani su potrošeni i vjerojatno deprimirani nakon poraza u šesnaestini finala Kupa, ali to sigurno neće olakšati naš zadatak. Namjera nam je ponovno zadržati bodove u kući, a kako za to imamo argumente na travnjaku u to vjerujemo neovisno u kakvom "agregatnom" stanju došao gost. Fokusirat ćemo se na našu igru i provedemo li je tada uspjeh ne bi trebao izostati. Forma nam je u usponu i nadamo se poslije nedjelje ponovno načiniti uspon u redoslijedu tako da ćemo razveseliti naše pristaše - optimističan je bio Dorić. D.Lekšan

Najčitanije iz rubrike