Crna kronika
PRIJAVLJENE TRI OSOBE

Oduzeto 500 tableta ecstasyja, ulje kanabisa i 1,36 kg marihuane
Objavljeno 20. rujna, 2017.

SLAVONSKI BROD - Drogu i oružje pronašla je policija kod tri osobe na području Policijske uprave brodsko-posavske. U ponedjeljak oko 22.35 na autocesti A3 kod naplatnih kućica Slavonski Brod (zapad) policija je kontrolirala automobil kojim je upravljao 30-godišnjak, a s njim je u vozilu kao suvozač bio 40-godišnjak. U automobilu su policajci primijetili vrećicu s tabletama. U pretragu se krenulo u utorak u jutarnjim satima, nakon što je policija ishodila nalog nadležnog suda za pretragu vozila, kao i kuće i drugih prostorija obaju muškaraca.

Sumnja policajaca pokazala se opravdanom, jer je u pretragama pronađeno više od 500 tableta ecstasyja (u vlasništvu 30-godišnjaka). Također je pronađeno 30 tableta Normabela (u vlasništvu 21-godišnjakinje), a pretragom doma i prostorija kojima se koristi 40-godišnjak, pronađeno je 145 komada streljiva raznog kalibra te nekoliko okvira za automatsku pušku. Nedaleko od 40-godišnjakove kuće pronađeno je 1366 grama marihuane i pet mililitara ulja kanabisa, namijenjenih prodaji.

Protiv 21-godišnjakinje i 30-godišnjaka podnesene su prijave Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a protiv 40-godišnjaka prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o oružju. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, 30-godišnjak i 40-godišnjak su uz kaznene prijave zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, uhićeni.S.Lacić

Možda ste propustili...

57-GODIŠNJAK U OSJEČKOM ZATVORU NAKON ZLOČINA U ĐAKOVU

Zbog ubojstva na ulici, određeno mu 30 dana istražnog zatvora

TRI DANA ŽALOSTI ZBOG POŽARA

Portugal tuguje za 36 mrtvih

NASTAVAK SUĐENJA MAMIĆIMA

Izvanraspravno ispitana Ana Mamić

Najčitanije iz rubrike