Crna kronika
PRIJAVLJENE TRI OSOBE

Oduzeto 500 tableta ecstasyja, ulje kanabisa i 1,36 kg marihuane
Objavljeno 20. rujna, 2017.

SLAVONSKI BROD - Drogu i oružje pronašla je policija kod tri osobe na području Policijske uprave brodsko-posavske. U ponedjeljak oko 22.35 na autocesti A3 kod naplatnih kućica Slavonski Brod (zapad) policija je kontrolirala automobil kojim je upravljao 30-godišnjak, a s njim je u vozilu kao suvozač bio 40-godišnjak. U automobilu su policajci primijetili vrećicu s tabletama. U pretragu se krenulo u utorak u jutarnjim satima, nakon što je policija ishodila nalog nadležnog suda za pretragu vozila, kao i kuće i drugih prostorija obaju muškaraca.

Sumnja policajaca pokazala se opravdanom, jer je u pretragama pronađeno više od 500 tableta ecstasyja (u vlasništvu 30-godišnjaka). Također je pronađeno 30 tableta Normabela (u vlasništvu 21-godišnjakinje), a pretragom doma i prostorija kojima se koristi 40-godišnjak, pronađeno je 145 komada streljiva raznog kalibra te nekoliko okvira za automatsku pušku. Nedaleko od 40-godišnjakove kuće pronađeno je 1366 grama marihuane i pet mililitara ulja kanabisa, namijenjenih prodaji.

Protiv 21-godišnjakinje i 30-godišnjaka podnesene su prijave Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a protiv 40-godišnjaka prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o oružju. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, 30-godišnjak i 40-godišnjak su uz kaznene prijave zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, uhićeni.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike