Osijek
PREDAVANJE U INFO-CENTRU ZA MLADE

Mogu li neugodne emocije biti korisne?
Objavljeno 21. rujna, 2017.

“Nakon što su u prošloj programskoj godini 'dekodirali ljubav', nastavljamo s učenjem o emocijama – i to kroz emocionalnu abecedu, program za razvoj emocionalne inteligencije”, najavljuju aktivnosti iz Info-centra za mlade Osijek. Tijekom deset predavanja, sve do lipnja 2018., koja će se održavati jednom mjesečno, mladi, ali i drugi sudionici moći će naučiti više o svojim emocijama; saznati mogu li se emocije razumjeti, koje su najčešće zablude i emocionalne pogreške, kako su povezane misli, osjećaji i reakcija, zašto je empatija važna…

Kako ispravno dijeliti emocije? Koje su to ugodne, a koje neugodne emocije? Kada osjećamo neugodne emocije? Što je dobro u neugodnim emocijama? Na ova i slična pitanja odgovorit će se na prvom predavanju iz ovog programa, pod nazivom “Mogu li nam neugodne emocije biti korisne?” koje će se održati u četvrtak (21. rujna) u 19 sati, u Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15). Program će voditi Dubravko Šokčević, socijalni pedagog, akreditirani trener dekodiranja ljubavi i emocionalne pismenosti. Ulaz je slobodan.

PRONI Centar za socijalno podučavanje ovu aktivnost provodi u sklopu programa Regionalni info-centar za mlade Osijek, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. J.P.

Najčitanije iz rubrike