Regija
PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Fabijan Kapular imenovan je novim načelnikom PU
Objavljeno 20. rujna, 2017.

VINKOVCI - Zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša na konferenciji za medije predstavio je novog načelnika PU vukovarsko-srijemske, mr. sc. Fabijana Kapulara.

- Bilo je više kandidata za PU vukovarsko-srijemsku, a nakon testiranja najbolji je bio Fabijan Kapular. Glavni ravnatelj policije Nikola Milina predložio je ministru Davoru Božinoviću da ga imenuje za načelnika PU vukovarsko-srijemske, što je i učinjeno - rekao je Prša.

Fabijan Kapular diplomirani je kriminalist i zaposlenik Ministarstva unutarnjih poslova od 1991. godine. Tijekom policijske karijere obavljao je poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, a imenovanje za načelnika policijske uprave dočekao je na radnom mjestu zamjenika načelnika policijske uprave. Dragovoljac je Domovinskog rata te je odlikovan Spomenicom Domovinskog rata, Spomenicom domovinske zahvalnosti, Redom hrvatskog trolista te medaljama za Bljesak i Oluju.

- Čast mi je što sam dobio ulogu da budem čelnik čovjek PU vukovarsko-srijemske. Dugo sam u policijskoj službi, dobro poznajem funkcioniranje sustava. Dobro poznajem i resurse kojima raspolažem, ljudske potencijale, sve ono što koristimo za poboljšanje stanja sigurnosti. Nastojat ću maksimalno iskoristiti te resurse, unaprijediti sustav i stanje sigurnosti PU vukovarsko-srijemske podići na višu razinu - rekao je Kapular, čiji je mandat pet godina od dana stupanja na dužnost. M. Kokaj

Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

ZA DJECU OD 3 DO 11 GODINA

Otvara se Šumski pedagoški centar

Najčitanije iz rubrike