Crna kronika
TUGA U SVAČIĆEVOJ ULICI U OSIJEKU

Pronašli ju mrtvu u stanu nakon što se danima nije javljala
Objavljeno 19. rujna, 2017.

OSIJEK

Mrtvo tijelo 68-godišnje Osječanke pronađeno je u nedjelju tijekom ranog poslijepodneva u Ulici kralja Petra Svačića u Osijeku. Nakon što je susjedi nisu vidjeli nekoliko dana, uplašili su se za 68-godišnjakinju i pozvali policiju. Policajci su u 13.35 sati u pomoć pri ulasku u stan pozvali pripadnike Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek koji su pred njima provalili vrata stana na drugom katu stambene zgrade. Nakon što su policijaci ušli u stan, potvrdili su crne slutnje susjeda i pronašli Osječanku mrtvu.

Kako doznajemo iz policije, na tijelu Osječanke nije bilo tragova nasilne smrti. Osmrtnica na vratima ulaza u zgradi u kojoj je Osječanka živjela budila je tugu u ljudima koji su je poznavali.

- Dolazila je u trgovinu svaki dan. Uvijek je bila draga i ljubazna. Čuo sam danas da je dva ili tri dana bila mrtva prije nego što su ju pronašli - ispričao nam je poznanik 68-godišnjakinje. Kako je dalje dodao, prije nekoliko godina, samo nekoliko stotina metara dalje u Vukovarskoj ulici, na isti je način mrtva pronađena njegova susjeda.

- Tužno je to kada ljudi ostanu sami i nema nikoga da im pomogne kada im pozli. Samoća sama po sebi ubija - dodao je poznanik preminule.

Iz policije nam je potvrđeno da se preminula nekoliko dana unatrag, prije no što je pronađena, nije javljala. U pomoć policiji došla su tri osječka profesionalna vatrogasca s jednim vozilom.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike