Regija
UGODAN POČETAK NASTAVE

Nastavnici sami oličili školu
Objavljeno 18. rujna, 2017.

VOĆIN

U Osnovnoj školi Voćin u posljednje vrijeme zamjećuju se značajne aktivnosti. Krajem kolovoza u suradnji s Hrvatskim šumama Našice te radnicima Šumarije Voćin započela je revitalizacija školskog dvorišta. Dotrajala stabla u neposrednoj blizini školske zgrade predstavljala su opasnost za sigurnost djece, pa su posječena, a u akciju su se uključili i svi djelatnici škole kako bi očistili školsko dvorište do početka nastave u novoj školskoj godini. U školi najavljuju i pokretanje školske zadruge, kroz koju će učenici u suradnji sa župnikom Mladenom Štivinom i Šumarijom Voćin započeti projekt Britanski vrt.

Većina djelatnika škole dobrovoljno se uključila i u akciju ličenja škole. Zahvaljujući Općini Voćin i načelniku Predragu Filiću, kupljen je sav potrebni materijal za taj posao i nakon trodnevne akcije škola je promijenila izgled, pa su učenici početak nove nastavne godine dočekali u čistim, osvježenim i šarenim učionicama.

A početak nove školske godine obilježen je još jednom donacijom. Naime, vatrogasac DVD-a Voćin Zdravko Ojkić, koji je zajedno s još 18-oricom vatrogasaca iz Virovitičko-podravske županije sudjelovao u gašenju požara u Dalmaciji, sve svoje dnevnice (zarađene u okolici Drniša) darovao je Osnovnoj školi Voćin. Na toj mu je humanoj gesti zahvalila ravnateljica Ines Gužvić.P.Ž.

Možda ste propustili...

OPĆINA VILJEVO PLANIRA GRADNJU

Srijemski kulturni centar u Ivanovu

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

Najčitanije iz rubrike