Mozaik
SEVERINA

Novi singl “Hazarder”
Objavljeno 16. rujna, 2017.

Videospot za pjesmu “Hazarder” prikazuje Severinu u njezinu najboljem izdanju do sada, a publika će ga premijerno vidjeti u ponedjeljak, 18. rujna, točno u podne na Severininoj Facebook stranici.

Nakon što su se prva četiri singla s novog albuma sve više približila zajedničkoj brojci od 100 milijuna YouTube pregleda, Severina je svoje obožavatelje, njih više od milijun i pol na društvenim mrežama, danas oduševila novim fotografijama, kojima najavljuje svoj peti singl “Hazarder”. Pjesmu modernog i novog zvuka snimila je s mladim kolegom Leonom, a prati ju videospot vrhunske produkcije, koji prikazuje Severinu u njezinu najboljem izdanju do sada. Posebno osmišljene stylinge, između ostaloga, potpisuju modni divovi Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana, ali i domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Glazbu i tekst i ovaj put potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji suradnici i Leonovi producenti, a redateljsku ulogu spota Severina je prvi put dodijelila Lazaru Bogdanoviću. T.K.

Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

Najčitanije iz rubrike