Učionica
SVEČANA SJEDNICA FAKULTETSKOG VIJEĆA EKONOMSKOG FAKULTETA U OSIJEKU

U povodu Dana Ekonomskog fakulteta nagrađeni uspješni studenti i studentske udruge
Objavljeno 15. rujna, 2017.

U povodu Dana Ekonomskog fakulteta u Osijeku 5. lipnja 2017. održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća pri čemu su dodijeljene nagrade i priznanja studentima i studentskim udrugama za postignuća u prethodnoj akademskoj godini.

Dekanova nagrada Ekonomskog fakulteta u Osijeku dodjeljuje se studentu koji je u prethodnoj akademskoj godini imao najbolji prosjek ocjena te studentima/studentskim timovima koji su osvojili prvo mjesto na nekom od nacionalnih i/ili međunarodnih natjecanja. Dekanovu nagradu za postignuti uspjeh na preddiplomskom sveučilišnom studiju u akademskoj 2015./2016. godini dobili su Stjepan Mesarić Čandrlić, student 2. godine, i Nino Turopoli, student 3. godine studija. Dekanovu nagradu za postignuti uspjeh na diplomskom sveučilišnom studiju dobili su: Antun Odobašić, student 1. godine, te Ivana Lerinc, Iva Pavlović, Bjorn Tomo Stojanović, Tomislav Vajda i Antun Odobašić, studenti 2. godine studija. Za osvojeno prvo mjesto na nekom od nacionalnih i/ili međunarodnih natjecanja dobili su: tim u sastavu Josipa Bjelobrk, Ana Čobanković i Žana Plejić za natjecanje Hrvatska pamet Hrvatskoj - Poduzetna Hrvatska za projekt "Bilja & Bilje", tim u sastavu Dinko Romer i Vladimir Puvača za natjecanje Regional Case Study Competition za projekt "eCroatia", Vladimir Puvača za natjecanje Hrvatska pamet Hrvatskoj – Inovativna Hrvatska za projekt "FitFoods" te rukomentna reprezentativka Sveučilišta u Osijeku, Ana Liović za sportska postignuća.

Osim Dekanove nagrade, Fakultet dodjeljuje i nagradu Fakultetskog vijeća, i to studenticama i studentima koji su u prethodnoj akademskoj godini imali prosjek ocjena veći od 4 ili su u tekućoj akademskoj godini na nekom od nacionalnih/međunarodnih natjecanja osvojili drugo ili treće mjesto. Nagradu Fakultetskog vijeća za postignuti uspjeh na studiju u akademskoj 2015./2016. godini dobilo je 36 studenata. Nagrade su dobila i dva studentska tima za osvojeno treće mjesto na natjecanju Case Study Competition, a sva imena mogu se pronaći na internetskoj stranici Sveučilišta.

Dodijeljena su i priznanja za rad studentskim udrugama i projektima te za aktivnosti i postignuća u akademskoj 2016./2017. godini. Dobile su ih sljedeće studentske udruge: AIESEC, Bookmark, ERUDIO, EWOB, Financijski Impuls, Sportsko društvo EFOS i Studentski zbor, kao i dva studentska projekta: Pravno-ekonomska klinika i Volonterski program.

(Josip Mesarić, Sunčica Oberman Peterka)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike